koszulki na bieg
- ejchost
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W decathlonie masz koszulki kalenji na 29zł. Całkiem przyzwoite. Można też zakleić sutki plastrem by nie było niespodzianek i nieprzujemności
Powodzenia

[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kup sobie dowolną koszulkę oddychającą. W bawełnie tez można biec, tylko zaklej sutki. Jeśli chodzi o koszulki z kołnierzem takie jak ta New Balace to są spoko na chłodniejsze dni i wiatr, sam mam taką Asicsa.wit12 pisze:ubiór na pólmaraton. zastanawiam się jaką koszulkę kupić i w jakiej biec aby była wygodna .co sądzicie o koszulce new balance MRXH854FLM może coś doradzicie
BTW New Balance jest jak każda inna firma, ale po co kupować nówkę za 140 zł? Poszukaj czegoś w necie albo w promocjach. Nie ma co przepłacać

Pzdr

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:46:01
- Życiówka w maratonie: 3:51:45
WItam
heheh a co ja mam powiedziec skoro ja funkcjonuje bez majtek
heheh a co ja mam powiedziec skoro ja funkcjonuje bez majtek

10k - 46:01 - 24.07.10
21,097k - 1:48:00 - 26.09.10
42,195k - 3:51:45 - 26.09.10
21,097k - 1:48:00 - 26.09.10
42,195k - 3:51:45 - 26.09.10
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
są spodenki z majtkami i nic nie dyndaWojtek W pisze:Ja bym nie mógł tak biegać, strasznie by mi dyndało(y)

- ooco
- Zaprawiony W Bojach
jak ma co dyndać to będzie dyndac i w spodenkachgasper pisze:są spodenki z majtkami i nic nie dyndaWojtek W pisze:Ja bym nie mógł tak biegać, strasznie by mi dyndało(y)

- kapan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:51
- Życiówka w maratonie: 2:59:29
Zaczyna się ciekawie, może by tak z myślą o paniach utworzyć specjalna strefę tylko dla mężczyzn?
-
- Stary Wyga
Wit12, kup sobie koszulkę z płaskimi szwami i oczywiście oddychającą i odprowadzającą wilgoć:) Osobiście będę biegła w koszulce nike run z krótkim rękawkiem(mam nadzieję) Powinieneś przetestować na długim wybieganiu ,koszulkę i spodenki,w których masz zamiar startować.Pamiętaj o zaklejeniu sutków...chyba,że zdecydujesz sie na koszulkę typu "second skin". Bielizna też jest ważna i lepiej nie zakładać bawełnianych gatek
Warto też zadbać o stopy
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Bieganie mnie uszczęśliwia:))
-
- Zaprawiony W Bojach
A była już taka fajna koszarowa atmosfera.
Życiówkę w maratonie (i na połówce) zrobiłem w zwykłej bawełnianej koszulce. Na połówce to chyba jeszcze w jakiejś ciepłej bluzie bo to było w lutym. Sprzęt nie jest taki ważny jak nam się wydaje. Szczególnie na połówce. W maratonie trzeba wykonać ponad dwa razy więcej kroków, a szanse na obtarcia rosną bardzo po trzydziestym kilometrze. Aż mnie kusi żeby wyciągnąć starą koszulkę (tę od życiówek) i gdzieś w niej wystartować.
Życiówkę w maratonie (i na połówce) zrobiłem w zwykłej bawełnianej koszulce. Na połówce to chyba jeszcze w jakiejś ciepłej bluzie bo to było w lutym. Sprzęt nie jest taki ważny jak nam się wydaje. Szczególnie na połówce. W maratonie trzeba wykonać ponad dwa razy więcej kroków, a szanse na obtarcia rosną bardzo po trzydziestym kilometrze. Aż mnie kusi żeby wyciągnąć starą koszulkę (tę od życiówek) i gdzieś w niej wystartować.
-
- Stary Wyga

Wojtek,chyba chodzi o to,żeby kolegaWit12 miał dobre wspomnienia z połówki...po co ma pamiętać ten bieg przez pryzmat niewygodnej koszulki...albo czegoś tam

Myślę,że połówka nie jest aż takim hardcorem,ale wiadomo...każdy odczuwa inaczej
Bieganie mnie uszczęśliwia:))