lekkie buty treningowe
-
- Wyga
Witam. Szukam dla siebie lekkich butów treningowych. Biegam dosyc sporo ok. 70-80km tygodniowo. Trenuje pod biegi średnie i z przeszkodami. Do tej pory biegałem w butach asicsa i nike( Oberon, Radience, Vapor). Chciałbym kupić dobre buty treningowe, których waga nie będzie przekraczać 300g. Dodam ze waże 60kg a mój rozmar buta to 45.
- ejchost
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie wiem czy znajdziesz treningowe tak lekkie. Asics GT 2150 są zachwalane pod tym zwględem, ale też mają powyżej 300g tym bardziej, że masz sporą stopę.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Moim zdaniem Asics DS Trainer by Ci przypasowałygipson10 pisze:Witam. Szukam dla siebie lekkich butów treningowych. Biegam dosyc sporo ok. 70-80km tygodniowo. Trenuje pod biegi średnie i z przeszkodami. Do tej pory biegałem w butach asicsa i nike( Oberon, Radience, Vapor). Chciałbym kupić dobre buty treningowe, których waga nie będzie przekraczać 300g. Dodam ze waże 60kg a mój rozmar buta to 45.

- sobek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:11
- Życiówka w maratonie: 2:55:41
- Kontakt:
proponuje Puma Calibus - lekkie buty treningowo startowe z dobrą amortyzacją w dobrej cenie
Serwis biegampolodzi.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
- brennan
- Rozgrzewający Się
Buty inov-8 słyną z lekkości. Polecam, sprawdziłam.gipson10 pisze:Witam. Szukam dla siebie lekkich butów treningowych. Biegam dosyc sporo ok. 70-80km tygodniowo. Trenuje pod biegi średnie i z przeszkodami. Do tej pory biegałem w butach asicsa i nike( Oberon, Radience, Vapor). Chciałbym kupić dobre buty treningowe, których waga nie będzie przekraczać 300g. Dodam ze waże 60kg a mój rozmar buta to 45.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Kryptoreklama mówisz ?brennan pisze:Buty inov-8 słyną z lekkości. Polecam, sprawdziłam.gipson10 pisze:Witam. Szukam dla siebie lekkich butów treningowych. Biegam dosyc sporo ok. 70-80km tygodniowo. Trenuje pod biegi średnie i z przeszkodami. Do tej pory biegałem w butach asicsa i nike( Oberon, Radience, Vapor). Chciałbym kupić dobre buty treningowe, których waga nie będzie przekraczać 300g. Dodam ze waże 60kg a mój rozmar buta to 45.

Nie ma to jak zajefany avatar : )
- brennan
- Rozgrzewający Się
To ciekawe, że o innych markach można pisać wzdłuż i wszerz pod warunkiem, że to asics i puma... ale coś nowego, co już można dostać w Polsce i wypróbować jest zakazane. Super!wysek pisze:Kryptoreklama mówisz ?brennan pisze:Buty inov-8 słyną z lekkości. Polecam, sprawdziłam.gipson10 pisze:Witam. Szukam dla siebie lekkich butów treningowych. Biegam dosyc sporo ok. 70-80km tygodniowo. Trenuje pod biegi średnie i z przeszkodami. Do tej pory biegałem w butach asicsa i nike( Oberon, Radience, Vapor). Chciałbym kupić dobre buty treningowe, których waga nie będzie przekraczać 300g. Dodam ze waże 60kg a mój rozmar buta to 45.![]()
Nie ma to jak zajefany avatar : )
A jak zmieniałam avatar, to już nie kryptoreklama?