Ale dlaczego herki jest w lepszej sytuacji niż antonio?
Wszystkie jego posty dotyczyły tylko tego konkursu.
Antonio miał poprostu tego farta, że za pierwszym postem wygrał.
Herki chyba za drugim, poza tym napisał: Yeah itd
Nie ma jakichś prostych sposobów.
Puma Complete NGONG XC 3
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hmmm…. Nie chcę się kłócić a tym bardziej czegoś sobie udowodniać ,ale napiszę jak wygląda sytuacja z mojej perspektywy. Jest zorganizowany konkurs trzeba odpowiedzieć
na zestaw pytań. Póki co wszystko się zgadza ,jednak czemu
czemu osoba ,która w dniu konkursu się rejestruję ma prawo wygrać ? Równie dobrze
mogłem zrobić 100 kont w dniu konkursu i mieć 100 x razy większe szansę na wygraną
od uczciwego użytkownika. Osobiście korzystam z wielu for internetowych i niemal
na każdym obowiązuje zasada ,że osoba rejestrująca się w dniu konkursu nie ma
prawa udziału w losowaniu nagrody. Ma to na celu zapobiegnięciu oszustwom
typu multi acc(czyli tworzeniu wielu kont przez jednego użytkownika). Co do herkiego zwróć uwagę ,że wygrał po przez najszybsze odpowiedzi,a nie przez losowanie. Także w przypadku herkiego w rolę nie wchodzi multi acc ,bo pytanie , po co ? Zdaję sobie sprawę ,że nieco chaotycznie to napisałem jednak chyba przybliżyłem pewną dysfunkcję jeżeli chodzi o ten konkurs.
na zestaw pytań. Póki co wszystko się zgadza ,jednak czemu
czemu osoba ,która w dniu konkursu się rejestruję ma prawo wygrać ? Równie dobrze
mogłem zrobić 100 kont w dniu konkursu i mieć 100 x razy większe szansę na wygraną
od uczciwego użytkownika. Osobiście korzystam z wielu for internetowych i niemal
na każdym obowiązuje zasada ,że osoba rejestrująca się w dniu konkursu nie ma
prawa udziału w losowaniu nagrody. Ma to na celu zapobiegnięciu oszustwom
typu multi acc(czyli tworzeniu wielu kont przez jednego użytkownika). Co do herkiego zwróć uwagę ,że wygrał po przez najszybsze odpowiedzi,a nie przez losowanie. Także w przypadku herkiego w rolę nie wchodzi multi acc ,bo pytanie , po co ? Zdaję sobie sprawę ,że nieco chaotycznie to napisałem jednak chyba przybliżyłem pewną dysfunkcję jeżeli chodzi o ten konkurs.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Chyba pomyliłeś użytkowników, żaden antonio tu nie wygrał - amadeus chyba?
Zwróć uwagę - że u nas konkursy jednak bazują na tym że czymś się trzeba wykazać.
Element losowy jest nie najważniejszy (był ważny tylko w finale, kiedy spośród trzech najlepszych wybieraliśmy zwycięzcę).
No to jak proponujesz? Czy Ci którzy się zerejestrowali 10 dni temu to już jest ok? Czy Ci którzy napisali przynajmniej 10 postów? Mogą to być posty w dziale testy o treści: "ore ore szabadabada amore" ?
Ja się nie kłócę, szukam rozwiązania.
Zwróć uwagę - że u nas konkursy jednak bazują na tym że czymś się trzeba wykazać.
Element losowy jest nie najważniejszy (był ważny tylko w finale, kiedy spośród trzech najlepszych wybieraliśmy zwycięzcę).
No to jak proponujesz? Czy Ci którzy się zerejestrowali 10 dni temu to już jest ok? Czy Ci którzy napisali przynajmniej 10 postów? Mogą to być posty w dziale testy o treści: "ore ore szabadabada amore" ?
Ja się nie kłócę, szukam rozwiązania.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cały czas mówimy o czym innym…
Może nie zrozumiałem zasad tego konkursu ,ale z tego co pamiętam
dwie wylosowane osoby ,które odpowiedziały poprawnie na zestaw pytań podanych
w pierwszym linku wygrywały. Idąc drogą dedukcji Antonio
,który napisał takiego posta:
Teraz już się rozumiemy ?
Może nie zrozumiałem zasad tego konkursu ,ale z tego co pamiętam
dwie wylosowane osoby ,które odpowiedziały poprawnie na zestaw pytań podanych
w pierwszym linku wygrywały. Idąc drogą dedukcji Antonio
,który napisał takiego posta:
Wygrał buty w losowaniu.antoinio18 pisze:dziwne bo wczoraj wieczorem wysłałem swoje namiary, dzisiaj napisałem jeszcze raz, jak możesz napisz czy dostałeś
pozdrawiam
Teraz już się rozumiemy ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aaa, no tak, ale ta część konkursu nie miała żadnego ograniczenia dla ludzi z forum, równie dobrze antonio w ogóle nie musiał mieć swojego profilu. Był to konkurs mailowy. Co innego koknursy forumowe.