Warszawa trochę odstaje od innych miast i chyba czas coś z tym zrobić

Zapraszamy także dziś o 19 pod Kopernika, a potem do wpisywania treningów do Endomondo.

)
)

Raczej dla amatorów są czy wyczynowców? Jaki mniej wiecej kilometraż jest i czy wogóle jak wszystko mi sie poukłada mogłabym wpaść na jedno pobieganie? Ula
 Raczej dla amatorów są czy wyczynowców? Jaki mniej wiecej kilometraż jest i czy wogóle jak wszystko mi sie poukłada mogłabym wpaść na jedno pobieganie? Ula
Hej,kifarus pisze:Witam, jestem z Bstoku, ale w przyszły czwartek będę w Wawie i mam pytania o wasze czwartkowe spotkania pod pomnikiemRaczej dla amatorów są czy wyczynowców? Jaki mniej wiecej kilometraż jest i czy wogóle jak wszystko mi sie poukłada mogłabym wpaść na jedno pobieganie? Ula
 Biegamy tempem zbliżonym do 6:00/km a jeśli chodzi o dystans to od 5km do 10km, zależnie od uczestników
 Biegamy tempem zbliżonym do 6:00/km a jeśli chodzi o dystans to od 5km do 10km, zależnie od uczestników 

Zobaczymy. Dam znać ostatecznie we środę czy będę.
 Zobaczymy. Dam znać ostatecznie we środę czy będę.
 Plany planami, a świat i tak rządzi sie swoimi prawami. Do następnego razu więc...
  Plany planami, a świat i tak rządzi sie swoimi prawami. Do następnego razu więc...