Pewnie wielu z was ma ipod'a touch lub iphone i z nim biega. Jak wiadomo itouch i iphone ma wbudowany czujnik kontaktu z cieczą. Czy mieliście takie przypadki, że urządzenie po bieganiu zaczęło wskazywać kontakt z wodą. Chodzi mi o to czy bieganie "nie szkodzi" ipodowi. Bo widziałem przypadek na forum, że komuś po bieganiu ipod przestał działać, czujnik wskazywał że miał kontakt z wodą, a nie miał.
Ajjj.... motam.
Ipod touch - bieganie - kontakt z substancją ciekłą
-
- Wyga
Tak z ciekawości bo nie mam ipoda:
Po co mu ten czujnik? On pokazuje tylko, że go zalałem czy ma ostrzegać, żebym go więcej nie brał na śnieg, czy jak?
Po co mu ten czujnik? On pokazuje tylko, że go zalałem czy ma ostrzegać, żebym go więcej nie brał na śnieg, czy jak?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Byłem dzisiaj z nim biegać, miałem go na piersi, w kieszeni w kurtce, opakowany w reklamówce ;D kolor czynnika się nie zmienił, więc jest dobrze.
A czujnik jest do tego żeby mogli szybciej i łatwiej nie uznać Ci gwarancji, bo czynnik jest podobno zbyt czuły
PS. Właśnie pisze z iPoda :p
A czujnik jest do tego żeby mogli szybciej i łatwiej nie uznać Ci gwarancji, bo czynnik jest podobno zbyt czuły
PS. Właśnie pisze z iPoda :p