SBBP
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
ech...............dzięki......Kledzik pobiegł 1:41 i mówi, zę 3:45 w Zurichu mu nie straszne. Pewnie pisał do Ciebie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie dasz rady na 3:45? No co ty, joycat, nie żartuj.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Quote: from FREDZIO on 7:05 pm on Feb. 1, 2004
ech...............dzięki......Kledzik pobiegł 1:41 i mówi, zę 3:45 w Zurichu mu nie straszne. Pewnie pisał do Ciebie.
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
Relacja z dzisiejszego Kampinosu... Jakoś takoś dzisiaj się biegało luzniej i szybciej. Dopiero po 2h biegania doszlismy do wniosku ze to dzieki temu ze Pira NIE BYŁO!!!! On zawsze jednak zwalniał i wprowadzał zamieszanie w grupie :). A dla informacji Joy to dzisiaj biegalismy nie 30 km a wraz z przebiezkami 33 km!! Za tydzień powtórka a za 2 tygodnie..... 38 km!!
Ibex
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
A mnie się biegało dość ciężko. Chyba za sprawą dość intensywnego dla mnie wczorajszego SBBP i ślizgawicy, która zmuszała do ciągłego napięcia nóg.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czy Wy aby nie przeginacie z dystansem? Warto chyba robiæ odpoczynki miêdzy 30-kilometrowymi rozbieganiami?Quote: from Ibex on 11:06 pm on Feb. 1, 2004
Za tydzieñ powtórka a za 2 tygodnie..... 38 km!!
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
Miesiąc przed Dębnem odpuścimy dlugo wybieganka A teraz trzeba nabić kilometraż!
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Bartek. na Twojej twarzy - na zdjęciu dnia - widzę prawdziwą radość z biegania.
informuję że w tym tygodniu nie będę biegac. ba. nie tylko nie będe biegac ale nawet nie wyjdę na dwór w stroju biegowym. powiem więcej - nie mam zamiaru nawet próbowac wciskać się moje rajtuzy biegowe..
bedę za to:
w teatrze
w kinie
w restauracji
upiję się na wesoło w domciu
będę jeszcze (kuci kuci ka) - to na okrągło
wszystko w ramach crosstrainingu
nadmieniam że moje górne drogi oddechowe są w idealnym stanie, aparat ruchu (buhahahaha) także
pozdrawiam wszystkich rzeźników i nierzeźników
informuję że w tym tygodniu nie będę biegac. ba. nie tylko nie będe biegac ale nawet nie wyjdę na dwór w stroju biegowym. powiem więcej - nie mam zamiaru nawet próbowac wciskać się moje rajtuzy biegowe..
bedę za to:
w teatrze
w kinie
w restauracji
nadmieniam że moje górne drogi oddechowe są w idealnym stanie, aparat ruchu (buhahahaha) także
SBBP.WAW.PL
-
- Zaprawiony W Bojach
ps. powyższą moją wypowiedź można traktować jako manifest programowy nowej frakcji którą mam zamiar założyć zaocznie w sbbp. frakcja bedzie się nazywać frakcją leniwców i przejawiać swoją aktywność głownie poprzez wysoki wskaźnik absencji treningowej oraz spóźnien na sobotnie bieganieQuote: from deckard on 9:38 am on Feb. 2, 2004
Bartek. na Twojej twarzy - na zdjęciu dnia - widzę prawdziwą radość z biegania.
bedę za to:
w teatrze
w kinie
w restauracji
SBBP.WAW.PL
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
To ja się chyba dołączę - przynajmniej tymczasowo.
Chyba jakąs podstrone na SBBP trzeba założyc - Frakcja Leniwców - będziesz pisał recencje teatralne?
Chyba jakąs podstrone na SBBP trzeba założyc - Frakcja Leniwców - będziesz pisał recencje teatralne?
-
- Zaprawiony W Bojach
witam pierwszego członka!!!
tak. istotnym novum FL bedzie nazywanie swoich uczestników cżłonkami i członkiniami. idziemy pod prąd
Adam. swietny pomysł z tymi recenzjami.
a na powaznie - przemysle publikowanie cotygodniowych felietonów (pod współnym tytułem - Okiem Leniwca) w których będę się rozprawiać z moimi ideologicznymi wrogami, m.in. z pewną feministką pisująca regularnie dla cogito, oraz z autodestrukcyjnymi ciągotkami większości sportowców amatorów - żeby mi tylko potencji (twórczej) nie zabrakło.
tak. istotnym novum FL bedzie nazywanie swoich uczestników cżłonkami i członkiniami. idziemy pod prąd
Adam. swietny pomysł z tymi recenzjami.
a na powaznie - przemysle publikowanie cotygodniowych felietonów (pod współnym tytułem - Okiem Leniwca) w których będę się rozprawiać z moimi ideologicznymi wrogami, m.in. z pewną feministką pisująca regularnie dla cogito, oraz z autodestrukcyjnymi ciągotkami większości sportowców amatorów - żeby mi tylko potencji (twórczej) nie zabrakło.
SBBP.WAW.PL
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No - bardzo dobrze - popieram.
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
To i ja się piszę do tej frakcji, na SBBP byłem tylko raz ale w tym przypadku to chyba o mnie dobrze świadczy...
Rozumiem że leniwiec biega co najwyżej jak mu się zechce? Jest jakiś limit? np. nie więcej jak 4 treningi w tygodniu bo jak będzie za dużo biegał to już chyba nie może się nazywać leniwcem? Idea świetna!
Rozumiem że leniwiec biega co najwyżej jak mu się zechce? Jest jakiś limit? np. nie więcej jak 4 treningi w tygodniu bo jak będzie za dużo biegał to już chyba nie może się nazywać leniwcem? Idea świetna!
TT Szczecin
-
- Zaprawiony W Bojach
witamy drugiego członka!!
jako anarchiści z krwi i kości wprowadzamy ogólną zasadę: brak zasad. kto jest za? (uwaga: głosujemy kulkami )
(Edited by deckard at 11:26 am on Feb. 2, 2004)
jako anarchiści z krwi i kości wprowadzamy ogólną zasadę: brak zasad. kto jest za? (uwaga: głosujemy kulkami )
(Edited by deckard at 11:26 am on Feb. 2, 2004)
SBBP.WAW.PL