Hi THEsiu podejście uważam za słuszne, dowaliłem o tym bieganiu przy ujemnych temperaturach i naprawde jest to wspaniałe przeżycie, kolejna złamana bariera, uczucie 'wielkości' gdy pozostali grzeją kości w fotelu przed telewizorem i wydaje mi się że dzięki temu nic mnie nie złapało tej zimy - chce tylko dodać że aby biegać w temeraturach poniżej zera trzeba przebiegać jesień - powoli biegać przy coraz niższych temperaturach - zahartować się.Quote: from THEsiu on 6:24 pm on Mar. 18, 2003
To fajowoA ja widzę że zaczyna się robić coraz cieplej i że dni są coraz to dłuższe. Pierwszy dzień kalendarzowej wiosny się zbliża. Fajnie
no to powodzenia i do zobaczenia na jakimś biegu!Quote: from THEsiu on 4:50 pm on Mar. 19, 2003
Cze MarekC. Hartowanie się - jak najbardziej. Ja właśnie mam zamiar zacząć biegać, a że idzie wiosna, to chyba jest to świetna pora roku aby zacząć
Quote: from FREDZIO on 12:27 pm on Feb. 20, 2003
Daaga - dobrze mówisz.
Ten Philips dogadal się z NIKE i robią teraz razem.
Ja jeszcze kupowałem jak NIKE robił to z RIO.
Ale rzeczywiście to co oferuje Philips NIKE to własciwie to samo rozwiązanie, zwłaszcza jeśli chodzi o sposób noszenia-przypinania.