Buty dla osoby ważącej 90kg
-
- Rozgrzewający Się
Witam. Poszukuję butów do biegania po asfalcie. 6km dziennie 3x w tygodniu (z czasem planuję zwiększyć dystans) Mam stopę normalną. Znajomy co biega polecił mi takie: http://allegro.pl/item882149235_asics_g ... gacza.html
Najlepiej do 200zł. Jeśli znacie inne do 200zł to możecie pokazać. Chciałbym aby buty były ciemne żeby się szybko nie brudziły.
W obecnych butach bolą mnie piszczele. Biegam w ubitych butach więc to może przez to? Pozdrawiam
Najlepiej do 200zł. Jeśli znacie inne do 200zł to możecie pokazać. Chciałbym aby buty były ciemne żeby się szybko nie brudziły.
W obecnych butach bolą mnie piszczele. Biegam w ubitych butach więc to może przez to? Pozdrawiam
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W decathlonie wyprzedażowe BLACKHAWKi są po 99zł 

- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Jak będziesz w Decathlonie to rzuć okiem na nieco bardziej zaawansowane buty - są teraz super ceny, a Ty jesteś ciężki więc takie by były najlepsze.NewRunner pisze:Trzeba będzie odwiedzić ten sklep
Nie patrz na kolor butów, patrz na ich właściwości ; )
Polecam Ci, Asics Gel Nimbus, Kalenji Kiprun Comfort, Kalenji Kiprun 2000, NB 1063, Nike Air Pegasus.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po przebyciu w nich kilkuset km odnieś się proszę do ich jakości - ciekawe jak się będą zachowywały u Ciebie. W niedzielę poruszyłem ten temat u znajomego biegającego w NB i aż sprawdziliśmy jego 1063, w których nalatał może 300-350km - okazało się, że również porobiły mu się pęknięcia. Przy najbliższej okazji odda je do reklamacji.farmi pisze:Właśnie zostałem ich posiadaczem, zobaczymy jak się sprawdzą:)wysek pisze:NB 1063
- voter101
- Rozgrzewający Się
Tylko nie blackhawk2. Mam te buty od czerwca. Ważę jakieś 90-95kg (zależnie od pory roku - święta). Amortyzacja padła w okolicach sierpień-wrzesień. Od tego czasu zaprzestałem prawie w ogóle biegania, gdyż wystarczy chwila i już mnie boli śródstopie w prawej stopie. Były to jedne z tańszych butów w sklepie - co widać. Zrobiłem w nich maksymalnie 200km.
I tak przy okazji przyłączam się do pytania, gdyż sam potrzebuje butów i mam normalną stopę. Patrzyłem na Nike Peagasus. Co z nimi?
I tak przy okazji przyłączam się do pytania, gdyż sam potrzebuje butów i mam normalną stopę. Patrzyłem na Nike Peagasus. Co z nimi?
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
O blackhawkach już kolejny raz czytam, że coś z nimi nie teges. O Pegasusach natomiast czytuję same dobrze opinie, ale niech się wypowiedzą użytkownicy