Wyprzedaże
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Ale to chyba nie jest dobre pytanie w sytuacji, gdy Decathlon nie jest producentem asicsów.Tu raczej warto byłoby ustalić za ile on je kupuje. Ale tego nikt Ci nie powie. Więc dyskusja raczej bezcelowa.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
misfit,
Ależ ja się nie gorączkuje chce Ci tylko uświadomić, że to tanie rzeczy nie są.
A ile kosztuje wyprodukowanie jednej pary? A czy myślał ktoś ile kosztuje zaprojektowanie takiej pary, wynalezienie technologii etc ? Tego nikt nie bierze pod uwagę, a przecież wszystko kosztuje
Ależ ja się nie gorączkuje chce Ci tylko uświadomić, że to tanie rzeczy nie są.
A ile kosztuje wyprodukowanie jednej pary? A czy myślał ktoś ile kosztuje zaprojektowanie takiej pary, wynalezienie technologii etc ? Tego nikt nie bierze pod uwagę, a przecież wszystko kosztuje
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
ależ ja nie kieruję pytania do decathlonu! tylko wysek jakos tak alergicznie zareagowal na moje posty
boje sie teraz ze wywieszą moje zdjęcie przy wejściu i napiszą "tego klienta nie obslugujemy"
zresztą nie jest to chyba odpowiedni wątek do tej dyskusji więc chyba pora ją zakonczyć
ps decathlon bardzo lubię bo naprawdę są tam fajne rzeczy i w dobrych cenach (zwlaszcza na promo)
sam żonie kupilem mizuno przecenione z 459 na 149 jakies pol roku temu!!!
ps wysek jako ziomal dalbys czasem cynk o dobrych promocjach
boje sie teraz ze wywieszą moje zdjęcie przy wejściu i napiszą "tego klienta nie obslugujemy"
zresztą nie jest to chyba odpowiedni wątek do tej dyskusji więc chyba pora ją zakonczyć
ps decathlon bardzo lubię bo naprawdę są tam fajne rzeczy i w dobrych cenach (zwlaszcza na promo)
sam żonie kupilem mizuno przecenione z 459 na 149 jakies pol roku temu!!!
ps wysek jako ziomal dalbys czasem cynk o dobrych promocjach
[img]http://runmania.com/f/dc73dae6a9324f60a4fef409f9d54243.gif[/img]
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kto się wybiera?
podejrzewam, że w innych miastach też będzie. Nie spodziewam się żeby można było kupić jeszcze jakieś buty wyprzedażowe poza tymi, które w tej chwili pozostały na półkach, ale może uda się zakupić jakieś akcesoria, czy części garderoby
podejrzewam, że w innych miastach też będzie. Nie spodziewam się żeby można było kupić jeszcze jakieś buty wyprzedażowe poza tymi, które w tej chwili pozostały na półkach, ale może uda się zakupić jakieś akcesoria, czy części garderoby
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
A w Warszawie będzie tak nocka?
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W Sosnowcu zostało więcej obuwia wyprzedażowego. Poza tym specjalnie się nie przyglądałem.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cóż... nie było po co jechać Ludziska się natomiast rzucili na wszystko jak leci
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zazdroszczę Jakbym po tyle trafił swój rozmiar to bym prał ile na półce leżymeszka pisze:W Warszawie na Targówku dwie ostatnie pary Asics Kayano 15 po 199 złotych, rozmiar 45
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Odwiedziłem dzisiaj decathon w Sosnowcu - cały czas jest w czym wybierać. Oczywiście problem jest tylko z nr 44 O mały włos nie zakupiłem kalenji kapteren xt (149zł), ale tak mi nie odpowiadała jakość i to jak się w nich czułem, że w końcu odłożyłem na miejsce Jak będę miał chwilę to się wybiorę do Żor i Bielska.
Foto z dzisiejszego dnia z Sosnowca
Foto z dzisiejszego dnia z Sosnowca
-
- Zaprawiony W Bojach
to chyba się trochę spóźniłeś, w zasadzie już nic nie maPawel96 pisze:Od 5 do 21 Lutego w Targówku jest wyprzedaż. Mam nadzieję, że będą jakieś dobre buty do biegania.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz