![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Czy jutro się ktoś wybiera wieczorkiem?
Znaczy, o żużlu też jestYogi! pisze:W styczniowo-lutnym numerze miesięcznika dla biegaczy ktoś opisał marysińską pętlę! Z detalami!
Kazig pisze:Warto napisać, że Simona ekipa wygrała rajd w Olsztynku. Warun był prawdopodobnie beznadziejny, tym większe graty!
DziękiPiotrekMarysin pisze:To czekamy na parę słów od Simona!
Gratulacja dla Simona!!!!!PiotrekMarysin pisze:To czekamy na parę słów od Simona!
Czy jutro się ktoś wybiera wieczorkiem?
Owe detale od grudnia ukryte pod pierzynką. Z resztą... w szpalcie o trasach promocja odchodzi, a żużel byłby tylko czarnym pijarem.beata pisze:Znaczy, o żużlu też jestYogi! pisze:W styczniowo-lutnym numerze miesięcznika dla biegaczy ktoś opisał marysińską pętlę! Z detalami!?
Szykujesz się na słodkie pudło w PS-ie podczas Biegu Wedla, jak rok temu?PiotrekMarysin pisze:Wychodzi na to, że teraz tylko ja biegam.
Skucha. Misie biegają za dwóch.PiotrekMarysin pisze:Wychodzi na to, że teraz tylko ja biegam.
No dobra, ale to tak delikatnie, bo do złego zdaje się Żelazny misia namawiasz. Mam więc taki pomysł: Podaj pocztą wewnętrzną numer komórki, a jać poczytam. Powiedz tylko czy odbierasz MMSy, gdyż chciałbym Ci też zdjęcie prelegenta wysłać. Ach, ta natura narcyza...Yogi, a mógłbyś dokonać reprodukcji skanowej rzeczonego artykułu i podsunąć delikatnie?