Dwie przygody podzczas biegania

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:
gram pisze:Nie wiem jak kto patrzy ale pies potrafi się śmiać i potrafi smucić,niezależnie od tego,czy ma to skutkować moja wizyta u psychiatry czy nie
Nie chcę dogryzać ale na psychiatrę już za późno :ojnie:
Ale z ciebie pustak. Wpisujesz się idealnie w pewien procent ludzi, których z racji tego jak ograniczeni są w myśleniu i odczuwaniu, nie chciałbym poznać...
PKO
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

F@E pisze:wydaje mi się że myślą tak samo jak my, a kościół wprowadza zamęt jak zawsze zresztą.

pozdro
No to niech się wydaje dalej :)
Awatar użytkownika
AkitaInu
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

PATATAJEC pisze:
thomekh pisze:
gram pisze:Nie wiem jak kto patrzy ale pies potrafi się śmiać i potrafi smucić,niezależnie od tego,czy ma to skutkować moja wizyta u psychiatry czy nie
Nie chcę dogryzać ale na psychiatrę już za późno :ojnie:
Ale z ciebie pustak. Wpisujesz się idealnie w pewien procent ludzi, których z racji tego jak ograniczeni są w myśleniu i odczuwaniu, nie chciałbym poznać...
100% racji masz PATATAJEC.
Nasz członek forum thomekh po prostu nabija licznik postów.
[url=http://run-log.com/profiles/profile/AkitaInu][img]http://run-log.com/site_media/media/footers/dff69a8f6d6bb83aaefb19e80c2e0ec9.png[/img][/url]
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:Nie chcę dogryzać ale na psychiatrę już za późno :ojnie:
Dobre! jak się kończą rzeczowe argumenty to łapiemy się argumentum ad personam, tak? Może jednak skup się na czymś innym niżobrażanie osób, które nie zgadzają się z Tobą...
Istoty żywe (tak fauna jak i flora) wchodzą w różne stany emocjonalne. Mogą być "wesołe" jak i "smutne". To jest fakt, z którym zgadzają się naukowcy. W takim razie czemu zakładasz, że pies nie może się śmiać? Powiedz skąd bierzesz tą ciekawą wiedzę, którą już błyszczałeś we wcześniejszych postach. Wolna wola, dusza - taaak - to bardzo naukowe terminy i nie mają nic wspólnego z kościołem i religią...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Macie poprostu zaległości z zakresu biologia szkoła podstawowa ewentualnie gimnazjum. Przeczycie naukowym dowodom na temat zwierzęcych instynktów, odruchów. Naprawdę nie wiem kto tutaj jest pustakiem.

Poczytajcie ludzie trochę o doświadczeniu Pawłowa. Tym samym mogę wyuczyć psa żeby skoczył w ogień i się spalił jeżeli będzie pewny, że potem dostanie coś słodkiego. Rzeczywiście myśli.
Wywyższacie zwierzę nad człowieka. Trochę wam współczuję ale cóż się dziwić ekoterror jest w dzisiejszych czasach zbyt aktywny. Za dużo onetu i postów sławnych wegetarian.

kubako83 jeżeli naprawdę widzisz uśmiech psa w sensie zmiany mimiki (bo o tym rozmawiamy, nie twierdzę, że zwierzak nie ma zmian nastroju, oczywiście że ma, odczuwa, czuje, okazuje) to czas na tabletki.

Zgadzam się z Svolken. Uczłowieczając zwierzęta robimy im krzywdę.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 17:04 przez thomekh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i dlatego człowiek jest słaby, bo współczucie go zabija. Ludzie uczławiaczają zwierzęta, np psy, że taki mądrusi, a później jest płacz i zdziwienie, że ukochany Loluś zagryzł właścicielkę :)
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:kubako83 jeżeli naprawdę widzisz uśmiech psa w sensie zmiany mimiki (bo o tym rozmawiamy, nie twierdzę, że zwierzak nie ma zmian nastroju, oczywiście że ma, odczuwa, czuje, okazuje) to czas na tabletki.
Dobra. Teraz to już naprawdę EOT. Widzę, że po drugiej stronie ekranu jest specjalista od wszystkiego - zapraszam na forum onetu...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Od razu mówię, że że mój pies boxer jak sie cieszy to podnosi kąciki pyska i widać ze sie cieszy! także może jestem dziwny ale ja to widze i w to wierze...
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aż się prosi przypomnieć stary dowcip:
"...zamknij w bagażniku żonę i psa. Otwórz po godzinie, a zobaczysz kto cię naprawdę kocha" :hahaha:
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:Od razu mówię, że że mój pies boxer jak sie cieszy to podnosi kąciki pyska i widać ze sie cieszy! także może jestem dziwny ale ja to widze i w to wierze...
Naturalny ślinotok u boksera :oczko:
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:Macie poprostu zaległości z zakresu biologia szkoła podstawowa ewentualnie gimnazjum. Przeczycie naukowym dowodom na temat zwierzęcych instynktów, odruchów. Naprawdę nie wiem kto tutaj jest pustakiem.

Poczytajcie ludzie trochę o doświadczeniu Pawłowa. Tym samym mogę wyuczyć psa żeby skoczył w ogień i się spalił jeżeli będzie pewny, że potem dostanie coś słodkiego. Rzeczywiście myśli.
Wywyższacie zwierzę nad człowieka. Trochę wam współczuję ale cóż się dziwić ekoterror jest w dzisiejszych czasach zbyt aktywny. Za dużo onetu i postów sławnych wegetarian.

kubako83 jeżeli naprawdę widzisz uśmiech psa w sensie zmiany mimiki (bo o tym rozmawiamy, nie twierdzę, że zwierzak nie ma zmian nastroju, oczywiście że ma, odczuwa, czuje, okazuje) to czas na tabletki.

Zgadzam się z Svolken.
Za dużo czasu bym stracił, gdybym próbował wytknąć błędy w twoim myśleniu. Dodatkowo nie mam żadnej gwarancji, że cokolwiek zmieni się w twoim myśleniu, odpuszczam więc... Zazdroszczę też tak prostego pojmowania świata. Tłumacz sobie dalej świat efektem Pawłowa, o którym tak wiele przecież wiesz. W życiu na pewno będziesz szczęśliwy...
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poprotu uważam, że człowiek jest nad zwierzętami i tyle. :oczko:
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:
Raul7 pisze:Od razu mówię, że że mój pies boxer jak sie cieszy to podnosi kąciki pyska i widać ze sie cieszy! także może jestem dziwny ale ja to widze i w to wierze...
Naturalny ślinotok u boksera :oczko:
wiem co to jest ślinotok bo pies ma juz swoje lata i to nie jest ślinotok a uśmiech... ale nie przegadasz niektórych rzeczy także nie ma to sensu :)
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale to jest naturalne u bokserów. Czemu jamnik tak nie podnosi?
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może dlatego że nie mam jamnika...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ