SBBP

Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Quote: from Janek on 8:18 pm on Jan. 16, 2004
Dargh, tak, na Łosiowych jestem dość regularnie.
Fajna traska :) - moja jest taka jak napisałem - jeśli mam czas to wydłużam ją poprzez dodatkowe pętle wokół samych Błot... ale ostatnio gdy pobiegałem z SBBP po Kampinosie i gdy zmierzyłem że z chaty mam do parkingu w Opaleniu tylko 6 km (z tego połowa w lesie wzdłuż Radiowej) to prawdopodobnie, gdy zacznie sie robić widno wcześniej, będę biegał tam właśnie zaliczając którąś z godzinnych pętelek tak żeby zmieścić się w sumie w dwóch godzinach. W zwykłe dni tygodnia (w poniedziałki, środy i piątki) przeważnie biegam wcześnie rano  przed pracą gdyż z różnych względów jest to moja "jedynie słuszna" ;) pora biegowa - ostatnio jednak kilka razy udało mi się pobiec wieczorem z SBBP :) co, ze względu na towarzystwo, bardzo sobie chwalę :):):).

(Edited by dargch at 10:00 pm on Jan. 16, 2004)
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Joy, płytę od Piro ze zdjęciami z Sylwestra to ja Ci włożyłem do plecaka i cały tydzień tęsknię, ale jeszcze dziś nie zobaczę bo w pracy siedzę. Najprawdopodobniej będę jutro na Chomiczówce to tam chętnie odbiorę i też tą z moimi zdjęciami z Sylwestra.
A cały czas nie wiem czy biegnę jutro i czy 5 czy 15 bo jak sobie pomyśle o lodowisku to po prostu nie chce mi się ryzykować kontuzji. No ale to się jutro okaze.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Janek, faktycznie trasa którą opisałeś prawie w całości pokrywa się z moimi ścieżkami biegowymi, choć biegam ja w znacznie mniejszych kawałkach. Latem na Łosiowe Błota biegałem z domu z Bemowa, Wrocławska do Powstańców Śląskich, dalej wzdłuż Radiowej do początku ścieżki dydaktycznej "Łosiowe Błota" tam 5 km pętle (od torów w kierunku pomostu nad mokradłem, potem w lewo przed ulicą "?", mijam poligon, w lewo, do torów i wzdłuż torów do szlabanu) w zależności od nastroju od 1 do 3 razy i powrót na Bemowo. Jednak bieganie z grupą Filigranowych Łosi daje mi tyle radości, że już dawno nie biegałem tam samotnie. Polecam !!!  Lasek na Kole mam ok. 1000m od domu. To moje najbardziej obiegane miejsce. Często biegam wzdłuż trasy AK zaczynając od Powązkowskiej, wiadukt nad torami, przecinam Obozową i jestem na Moczydle. Do domu wracam przez Lasek na Kole.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś doliczyłem się 13 uczestników + pies. Dystans ze względu na warunki i weekendowe imprezy nad wyraz skromny, dla większości wyniósł ok. 7 km po Lasku Bielańskim.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapisy do Biegu Chomiczówki zrobione.
Szczegó³y w Imprezach.
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Joy, jesteś Aniołem :) Bardzo mi się spodobała numeracja, Madach i cała reszta za mną ;) Dzieki za zapisanie!!!
Dzisiaj w Falenicy SBBP było reprezentowane przez Leszka, Madacha i Włodka. Marcin zajął bodajże 7 miejsce, z troszkę gorszym czasem, niż przed tygodniem, bo znowu się ta sierota zgubiła na trasie :) A tak na serio bardzo dobrze pobiegł, bo warunki na trasie były bardzo ciężkie. Mam nadzieję, że się dzisiaj zmęczył, bo jak nie, to jutro czeka mnie ciężka bitwa w biegu Chomiczówki :) Leszek poprawił się o ponad 5 minut.

(Edited by piro20 at 6:17 pm on Jan. 17, 2004)
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wielkie gratulacje dla naszych tytanów. Falenica postawi Wam pomnik. Czekamy na Was na Chomiczówce.
Właśnie wypaliłem płyte CD z naszym grupowym hymnem. Z moca 100 wat utwór został zaprezentowany szerszemu gremium wzbudzając powszechny aplauz. Moja żona Karolina była szczególnie zauroczona literackim talentem autora. Oprawa muzyczna została uznana za w pełni profesjonalną , dzięki czemu wiele satysfakcji z prezentacji utworu. Dzieci nucą refren w trakcie codziennych zajęć domowych.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Umieściłem fotki na stronie - zwłaszcza Joycat powinna być zadowolona.:)
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ha ha :)
Dziêki Madach, fajne zdjêcie.
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wczoraj zaspałem... buuu
ale udało mi sie dotrzeć i jeszcze zastać niektóre osoby na parkingu - zdobyłem w ten sposób płytkę ze zdjęciami pira i madacha z imprezy sylwestrowej

pit - masz chyba najfajniejsze zdjęcia, szczególnie jak tańczysz solo na "stole" ;)

... a dzisiaj podtrzymałem tradycję żeby przynajmniej raz w roku zgubić klucze w trakcie biegania - rok temu udało mi się to na młocinach, tym razem klucze będą rdzewieć w lasku bielańskim...

jak poszło we falenycy? i na chomiczówce/wawrzyszewie?
SBBP.WAW.PL
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from deckard on 4:24 pm on Jan. 18, 2004
wczoraj zaspałem... buuu
Pamietam, ze byl juz kiedys czlonek SBBP ktory mial wciaz problemy z obudzeniem sie i przybyciem na czas na wasze sobotnie spotkania. Zniknal kilka miesiecy temu. Czyzby deckard to grubcio w drugim wcieleniu... ?

kledzik
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak Kledziku, tak :).
Jola
Pozdrawiam, Jola
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Są fotki z Chomiczówki na sbbp.pl
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hej: Fajne są zdjęcia... szczególnie na kilku widać z jakim niektórzy zaangażowaniem i jak zwykle uśmiechem na ustach biegali (Joy) :)
Ibex    
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Jakoś mi Ibex umknąłeś na mecie i nie mam Twojej fotki z finiszu. Sorry.
ODPOWIEDZ