Etykiety do wykorzystania
Moderator: infernal
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Etykiety made by Patatajec:
Małe
Czas wolny
Małe
Czas wolny
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[quote="Adam Klein"]Etykiety made by Patatajec:
Wszystko fajnie, ale etykieta "Muzyka" jakby znikneła ze starego miejsca i wypadałoby teraz edytować wszystkie wpisy w blogu.....
Wszystko fajnie, ale etykieta "Muzyka" jakby znikneła ze starego miejsca i wypadałoby teraz edytować wszystkie wpisy w blogu.....
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Nie, nie, Flądra - to problemy z serwerem imageshacka, gdzie są stare etykiety.
Właśnie po to są te przenosiny etykiet, na serwer bieganie.pl, żeby nie było takich wypadków, jak często są z darmowymi serwerami, że coś nagle znika. Tutaj nic nam nie zniknie . Zachęcam więc do korzystania z setu umieszczonego tutaj przy redagowaniu nowych wpisów. Odetniemy się w ten sposób od kapryśnego imageshack.us. Tak czy owak, kiedyś te etykietki znikną z imageshack.us i faktycznie te pierwsze wpisy zostaną ogołocone. Trzeba było na samym początku wrzucić je na serwer bieganie.pl, ale kto wiedział, że się tak przyjmą - co jest bardzo dla mnie miłe .
Wnioskuję, żeby w tym wątku nie pisać za dużo. Jak ktoś ma pomysł na etykietkę, to niech napisze, a postaram się wykonać. Będę je przesyłał Adamowi, który wrzuci je na serwer.
Właśnie po to są te przenosiny etykiet, na serwer bieganie.pl, żeby nie było takich wypadków, jak często są z darmowymi serwerami, że coś nagle znika. Tutaj nic nam nie zniknie . Zachęcam więc do korzystania z setu umieszczonego tutaj przy redagowaniu nowych wpisów. Odetniemy się w ten sposób od kapryśnego imageshack.us. Tak czy owak, kiedyś te etykietki znikną z imageshack.us i faktycznie te pierwsze wpisy zostaną ogołocone. Trzeba było na samym początku wrzucić je na serwer bieganie.pl, ale kto wiedział, że się tak przyjmą - co jest bardzo dla mnie miłe .
Wnioskuję, żeby w tym wątku nie pisać za dużo. Jak ktoś ma pomysł na etykietkę, to niech napisze, a postaram się wykonać. Będę je przesyłał Adamowi, który wrzuci je na serwer.
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Patatajcu, czy mógłbyś zrobić jeszcze ikonkę pod "dane ogólne" utrzymaną w stylistyce podobnej do tych udostępnionych na forum? Taka, żeby wklejać pod nią wagę, bmi, samopoczucie inne takie? Jeśli chodzi o rozmiar, to ja poproszę mała - nie muszę leczyć kompleksów ))) Niestety fotoszop i inne tego typu aplikacje to materia ,której zgłębić nie potrafię...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Request przyjęty
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dane ogólne dodane.
-
- Dyskutant
a może etykieta "Teren" ?
w końcu to bardzo ważna część biegania :D
w końcu to bardzo ważna część biegania :D
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zrobię, ale jak się ogarnę - mam roboty na ponad tydzień.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Patataju, nie podoba mi się etykieta "trening".
Gorzej wygląda już tylko kaleka z logo półmaratonu poznańskiego. Stuninguj ją trochę, proszę, bo boli. hahaha
Gorzej wygląda już tylko kaleka z logo półmaratonu poznańskiego. Stuninguj ją trochę, proszę, bo boli. hahaha
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehehe! No wiem, na piętę spada, a drugiej pięty pod dupę nie podciąga... A łapami macha jakby co najmniej 3:15/km leciał. Ale nie chce mi się tego poprawiać... Muszę?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Musisz!
A wiesz dlaczego?
A wiesz dlaczego?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Daleko nie trzeba szukać. Pokombinuj coś z tym. To jest zdaje się konik Fredzia, bo logo wzoruje się na konkretnym zawodniku.
To są moje wypociny w fotoszopie, więc jeśli się nie pogniewasz to proponuję to dopieścić, bo ja nie jestem wirtuozem z grafiki.
To są moje wypociny w fotoszopie, więc jeśli się nie pogniewasz to proponuję to dopieścić, bo ja nie jestem wirtuozem z grafiki.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie zauważyłem tej propozycji - pewnie edytowałeś wątek. Mam prośbę - dasz mi ten plik shopowy? Ładnie już wyselekcjonowałeś ludka, oszczędziłoby mi to pracy. w PM masz mojego maila.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie łatwiej poprosić mnie ?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredzio, a do kogo należy ta sylwetka zawodnika, na bazie której jest to logo?