Joycat - fajnie skipujesz i wieloskokujesz.
Ale najbardziej podobał mi sie Madach, zwłaszcza podczas wieloskoków - wygladał jak z jakiegos komiksu. Zamieszczę zaraz dwa zdjęcia.
I pomyślałem, że skoro na razie mamy miejsce na serwerze, to wstawię to także a potem sie skasuje.
Plik wieloskok.avi na którym widać jak SBBP pod wodzą Ibexa robi wieloskoki. Uwaga - 15 MB.
To nie widzieliście wcześniej tego wielkiego "S" na podkoszulce? Trochę późno się dowiadujecie! Ale lepiej późno niż wcale.
Jakby jakieś problemy ... to ja już o tym będę wiedział. Tymczasem .... spadam do swojej Lois Lane
Joy, nie przejmuj się. Przecież to Batman, Robin i Superman robili wieloskoki. Nie liczę tego pajaca w żółtym, bo on chyba z innej bajki (czerwona czapeczka wskazuje, że to jakiś krasnal z Królewny Śnieżki )
Joy, dlaczego sądzisz, że twoje skipy były tragiczne?? Na początku może nie były idealne, ale później się poprawiały. Robiłas chyba je pierwszy raz z tego co mówiłas. Poza tym były ciężkie warunki jak na robienie SB. ..... Trening czyni mistrza . FREDZIO .... właśnie kiedy Ty zaczniesz w końcu trenować??