Dobrze, że opublikowaliście taki zestaw ćwiczeń. Właśnie przymierzam się do rozpoczęcia regularnych ćwiczeń SPR (na razie męczę same brzuszki i pompki) i proponowane plany są w sam raz.
Jeszcze dziś mam zamiar zacząć

W runnerze jest wersja dla "ubogich"chyba w nowym runnerze są te same ćwiczenia z tego co kojarzę, ciekawa sprawa, ja je wykonuje już od jakiegoś czasu
Ja mam to samokubako83 pisze:Szkoda tylko, że doba jest tak krótka. Często niestety nie mam czasu na 30 minut tarzania się po podłodze... A jak już znajdę moment to słyszę od Piękniejszej Połówki, że nie poświęcam jej swego czasu
Kup im Playstationjavai pisze:To już w ogóle nie będę miał czasu dla rodziny
Ja zazwyczaj robię ćwiczenia na tzw. Barwach Szcześcia i M jak Miłość.kubako83 pisze:Kup im Playstationjavai pisze:To już w ogóle nie będę miał czasu dla rodzinyW moim przypadku sytuację ratuje czasem "Na wspólnej" chociaż nie zawsze mogę wtedy poćwiczyć
Ze mną ćwiczyć chce tylko pies (bo dzieciaków nie posiadam), ale wskakiwanie na plecy lub próby wczołgania się pod brzuch przy pompkach trudno nazwać pomocnymi...javai pisze:A dzieciaki to nawet chcą ćwiczyć ze mną.
Hahahahakubako83 pisze:Ze mną ćwiczyć chce tylko pies (bo dzieciaków nie posiadam), ale wskakiwanie na plecy lub próby wczołgania się pod brzuch przy pompkach trudno nazwać pomocnymi...javai pisze:A dzieciaki to nawet chcą ćwiczyć ze mną.
Ile zajęło Ci mniej więcej wyhodowanie grzejnika?;pfotman pisze:Robię ćwiczenia typu core stability (inne określenia: stabilność ogólna, mięśnie głębokie, mięśnie stabilizujace, pilatesopodobne) od ok. roku. Poświęcam na to obecnie ok. 14min 5/6 razy w tygodniu (zaczynałem od ok. 7min.). Mój zestaw poranny to 15 ćwiczeń wykonywanych prawie bez przerw, czas trwania jednego ćwiczenia obecnie wynosi 40s. Co mniej więcej dwa miesiące wydłużam czas o 5s. Niestety, w zestawie mam pompki robione w założeniu w tempie 1x/1s. Po zrobieniu 40 zdycham, nie wiem czy dam radę za miesiąc z 45
.
"Kaloryfer" jak marzenie, w biegu odczuwalna różnica, gigantyczna różnica w utrzymywaniu sylwetki na codzień.
Polecam każdemu. Wystarczy 10 minut wcześniej rano wstać.