PROBLEM Z DODZWONIENIEM SIE DO DECATHLON POZNAŃ
-
- Wyga
Na ich stronie internetowej możesz psrawdzić dostępność produktu w konkretnym sklepie
-
- Rozgrzewający Się
wiem... ale niestety cena artykułu który mnie interesuje jest napisana nie na czerwono ale na niebiesko tak jakby nie była promocja a jest duzo nizsza od innych sklepów DECATHLON bo o 50 procent.. aaa do Poznania mam kawaleczek ii chcialbym być pewien ze artykół jest ii zarezerwowac go... ale dzieki za pomoc pozdrawiam 

- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Na czym polegał Twój problem? Możesz go konkretniej opisaćJARAS pisze:wiem... ale niestety cena artykułu który mnie interesuje jest napisana nie na czerwono ale na niebiesko tak jakby nie była promocja a jest duzo nizsza od innych sklepów DECATHLON bo o 50 procent.. aaa do Poznania mam kawaleczek ii chcialbym być pewien ze artykół jest ii zarezerwowac go... ale dzieki za pomoc pozdrawiam

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:26:54
Nie wiem jak na stronie akurat tego sklepu ale na tych z KRK info. są nieaktualne. Trzeba dzwonić i pytać, wtedy sprawdzają po nr referencyjnym i mogą odłożyć.mchalnotts pisze:Na ich stronie internetowej możesz psrawdzić dostępność produktu w konkretnym sklepie
[url=http://runmania.com/rlog/?u=tazoo][img]http://runmania.com/f/8a08b00c9ee276eecbac13751b1319b8.gif[/img][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Wszedłem na sklep deacthlonu na bielanach wrocławskich. Białe skarpetki run50 sztuk 47, czarnych brak. Wysłałem więc siostrę, która jest tam u babci żeby mi kupiła 2 zestawy białych. Dzwoni do mnie i mówi, że białych nie ma od kilku dni za to czarne się przewalają.mchalnotts pisze:Na ich stronie internetowej możesz psrawdzić dostępność produktu w konkretnym sklepie

- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niestety strona nie jest tak dynamiczna żeby wprowadzać każdą zmianę w asortymencie, powiem więcej ona ogólnie jest bardziej orientacyjna aniżeli precyzyjna. Żeby ułatwić życie sobie i sprzedawcom polecam robić takie coś: dzwonić do sklepu, rozmawiając bezpośrednio ze sprzedawcą podawać numer referencyjny. Wtedy nie będzie tajemnic 

- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Wyga
Tylko po kiego grzyba jest przycisk sprawdź dostępność i cenę skoro info ma się nijak do rzeczywistości. Lubię ten sklep i sporo tam kupuję ale bajzel mają masakryczny. Nawet w samym sklepie można spotkać trzy różne ceny na produkt - inny na półce, inny na produkcie, inny w kasie. Sprawdzanie w internecie też już sobie odpuściłem a szkoda. Wielka szkoda, że nie da się np sprawdzić gdzie dany produkt jest do kupienia - zawsze można rodzinę wysłać, tylko klikać na każdy sklep skoro info i tak jest nieaktualne :/ - bez sensu.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
E tam nijak,mchalnotts pisze:Tylko po kiego grzyba jest przycisk sprawdź dostępność i cenę skoro info ma się nijak do rzeczywistości. Lubię ten sklep i sporo tam kupuję ale bajzel mają masakryczny. Nawet w samym sklepie można spotkać trzy różne ceny na produkt - inny na półce, inny na produkcie, inny w kasie. Sprawdzanie w internecie też już sobie odpuściłem a szkoda. Wielka szkoda, że nie da się np sprawdzić gdzie dany produkt jest do kupienia - zawsze można rodzinę wysłać, tylko klikać na każdy sklep skoro info i tak jest nieaktualne :/ - bez sensu.
W gruncie rzeczy ten system działa jednak jeżeli coś przeceniamy i to schodzi jak woda to wtedy zaczynają się schody. Jeżeli chodzi o normalny asortyment to zapewniam Cię że to działa