imprezy biegowe dla 15 - latków ?
- Mariusz6430
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jestem w podobnym wieku (14 lat), niestety jedyna okazja dla nas to OPEN, w której raczej nie mamy szans. Trzeba poczekać jeszcze z rok, dwa...
-
- Wyga
Pewnie nie chodzi tu o szanse, bo jakby nie było na starcie każdy ma takie sameMariusz6430 pisze:jestem w podobnym wieku (14 lat), niestety jedyna okazja dla nas to OPEN, w której raczej nie mamy szans. Trzeba poczekać jeszcze z rok, dwa...

Tylko o sama możliwość startowania. W większości biegów masowych jest dolne ograniczenie wieku np. do 16 lat. Czasem idzie to obejść podajac inny rok urodzenia

- Mariusz6430
- Stary Wyga
w półmaratonach też niedbają tak o papiery?mariusz k pisze:Pewnie nie chodzi tu o szanse, bo jakby nie było na starcie każdy ma takie sameMariusz6430 pisze:jestem w podobnym wieku (14 lat), niestety jedyna okazja dla nas to OPEN, w której raczej nie mamy szans. Trzeba poczekać jeszcze z rok, dwa....
Tylko o sama możliwość startowania. W większości biegów masowych jest dolne ograniczenie wieku np. do 16 lat. Czasem idzie to obejść podajac inny rok urodzenia, bo nie sprawdzają papierów.