Adam Klein pisze:To są wszystko jakieś oddychające syntetyki.
Ja jestem zwolennikiem luźniejszych strojów.
Także dlatego - że uważam że wiele dziewczyn jednak kiepsko wygląda w obcisłych (facetów też).
Tak samo jak Tomasz Jacyków przyczepia się do dziewczyn że ubrały się beznadziejnie - tak samo można przyczepiać się w bieganiu (do dziewczyn i do facetów).
Mało dbamy o wizerunek naszego sportu - ubieramy sie czasami wprost chyba chcąc pokazać, że się nie wstydzimy tego że nie jesteśmy idealni i zakładamy obcisłe rajtuzy.
Ale tylko w bieganiu - już normalnie w czyms takim nie pójdziemy bo się chyba wstydzimy, nie?
Oczywiście można powiedzieć - że bieganie to jest w takim razie jedyne miejsce gdzie się wyluzowujemy na maksa - ale grupy biegaczy wyglądają dużo gorzej (jeśłi chodzi o styl) - niż choćby grupy skatebordzistów którzy myślą także o stylu.
Zgadzam się, że mało jest ubrań do biegania gdzie projektant pomyślał także o wyglądzie - ale sami mało się staramy.
Mnie też się podobały lużniejsze stroje,ale to było na początku i mi przeszło po tym jak mnie taki lużny strój poobcierał i to bardzo boleśnie:taktak: Tak samo jak bawełniana koszulka...więcej nie pobiegnę latem w bawełnie...po 25 km biegu miałam rany na rękach
Wiem,że mojej figurze daleko do ideału...tyłek za gruby i za płaski...uda ciut przygrube...kolana lekko otłuszczone...a łydka mało kształtna.Trochę czasu mi zajęło wytłumaczenie sobie,że nie idę na lans...podryw...tylko biegać i chyba nikt nie będzie oceniać mojej anatomii. A tymczasem naczelny,publicznie mówi,że w obcisłych ciuszkach mogą biegać tylko "ładni"ludzie
Oj...nieładnie
Dobrze,że mieszkamy daleko od siebie...bo nadal będę biegać w moich obcisłych gaciach i mam to w nosie co jakiś inny biegacz sobie myśli o mojej figurze.Jak się nie podoba,to niech się nie gapi
Mnie jest tak wygodnie ,biegam dla siebie i to jest najważniejsze.
Tak się zastanawiam...czy grubaski mają zakaz wychodzenia w kostiumie na plażę?
Jeśli chodzi o styl ,to bardzo bym chciała mieć ładne biegowe ciuszki i buty...ale niestety w większości sklepów oferta skierowana do kobiet jest mniej niż uboga...dla kobiet są 2 modele butów i na ogół białe
...dla panów 5 i w ładnych kolorach
.I tak jest ze wszystkim.