GG -Grupa Górnośląska 2004
- AbeS
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mikael biegaj, biegaj!
Ja podobnie jak Marek coś zacząć biegać nie mogę bo stan zdrowia nie bardzo mi pozwala
Wprawdzie coś innego mi dolega, ale i tak uprzykrza życie.
A filmik bardzo ładny
Pozdrawiam wszystkich
Ja podobnie jak Marek coś zacząć biegać nie mogę bo stan zdrowia nie bardzo mi pozwala
Wprawdzie coś innego mi dolega, ale i tak uprzykrza życie.
A filmik bardzo ładny
Pozdrawiam wszystkich
[b]Vade retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
ale jakbyś poszedł a spotkasz dzika to ... łubu dubu ... łubu dubu ... na plecy i do mnie pokroimy, zapeklujemy, przerobimy uwędzimy mniam mniam, psztecik, kiełbaska mniam..
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Mi też się bardzo fajnie biegało, trasa świetna, Towarzystwo wyśmienite . Ochotę na wspólne treningi to mam zawsze, tylko z czasem w sobotę trochę gorzej.Quote: from MacGor on 9:45 pm on Jan. 12, 2004
Lukasz -miło było biegać z Tobą, czekamy ponownie -jak znów kiedyś będziesz miał czas i ochotę.
łukasz
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Mnie strasznie bawi ta BGM, jeśli masz Mikael problem z wyjściem na trening, to oglądaj ten filmik i się nakręcaj.
Myślę, że jeśli ktokolwiek ma problem psychiczny z wyjściem na bieganie, to to jest głównie zasługa BRAKU PLANU. Mając z góry ustalony plan (minimum miesięczny) całości działań przygotowujących do konkretnego wydarzenia startowego jest jasne, że nie można zaniedbać ani jednego treningu, bo wszystko się sypnie. Lecho może się wypowiedzieć, jak zmieniło się jego bieganie odkąd MA PLAN.
Myślę, że jeśli ktokolwiek ma problem psychiczny z wyjściem na bieganie, to to jest głównie zasługa BRAKU PLANU. Mając z góry ustalony plan (minimum miesięczny) całości działań przygotowujących do konkretnego wydarzenia startowego jest jasne, że nie można zaniedbać ani jednego treningu, bo wszystko się sypnie. Lecho może się wypowiedzieć, jak zmieniło się jego bieganie odkąd MA PLAN.
[b]szuuu[/b]
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
No i następne rodzinne zdjęcie:)
Ale najlepsza jest rozgrzewka prowadzona przez Mikaela,normalnie rewelka:)Wystarczy tylko popatrzeć a chęci na trening same przychodzą:oczko:
A tak poważnie Michał trzeba ci opracować jakiś plan.To naprawdę bardzo motywujące.A swoją drogą najbardziej mnie motywują treningi z MacGor,i to jest najlepszy sposób na wyjście z domu:)
Oj żeby tak jeszcze wyniki przyszły na wiosnę????
Ale najlepsza jest rozgrzewka prowadzona przez Mikaela,normalnie rewelka:)Wystarczy tylko popatrzeć a chęci na trening same przychodzą:oczko:
A tak poważnie Michał trzeba ci opracować jakiś plan.To naprawdę bardzo motywujące.A swoją drogą najbardziej mnie motywują treningi z MacGor,i to jest najlepszy sposób na wyjście z domu:)
Oj żeby tak jeszcze wyniki przyszły na wiosnę????
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
MacGor ciągle jakies taki sexy pozycje na zdjęciach przyjmuje.