PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Mikaelos
Mam nadzieję, że uda mi się pojawić już w tę niedzielę. Nie zależy to do końca ode mnie więc na tę chwile nie obiecuję.
Mam nadzieję, że uda mi się pojawić już w tę niedzielę. Nie zależy to do końca ode mnie więc na tę chwile nie obiecuję.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Zaraz zaraz ja stoję zazwyczaj 0,1 cm bardziej w prawo na mapieCzerwona kropka to miejsce gdzie się spotykamy tj zaraz przy wjeździe na stadion LA.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co tydzień coraz więcej !!
- Świeżyna
- Dyskutant
Edi, to sie nazywa zręczny unik odpowiedzi nie pozostaje mi nic innego tylko sprawdzić...
Mikaelos, na pierwszy rzut oka mapka bardzo czytelna, ale jak sie próbuje przypatrzeć, to Teamu Batroszak w miejscu wielkiej kropki sie niedoszukałam, a co gorsze ani jednej znajomej twarzy może już pobiegli na Streszynek...
Mikaelos, na pierwszy rzut oka mapka bardzo czytelna, ale jak sie próbuje przypatrzeć, to Teamu Batroszak w miejscu wielkiej kropki sie niedoszukałam, a co gorsze ani jednej znajomej twarzy może już pobiegli na Streszynek...
- mikaelos
- Wyga
Bo wszyscy się schowali pod kropką :PŚwieżyna pisze:Mikaelos, na pierwszy rzut oka mapka bardzo czytelna, ale jak sie próbuje przypatrzeć, to Teamu Batroszak w miejscu wielkiej kropki sie niedoszukałam, a co gorsze ani jednej znajomej twarzy może już pobiegli na Streszynek...
Michał
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No dobra, czas na małe podsumowanie dnia Było zimnoooo, ale frekwencja dopisała +2 debiutantów w naszym ślicznym rodzinnym gronie Szkoda, tylko że Michał uciekł tak szybko
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
i wy też...
czułem się dzisiaj, jak ostatni z "ten little indians"
ostatnie kliometry od końca rusałki do wiaduktu biegłem już samemu...a zaczynało nas kilkunastu...hmm dziwne.
zdrówko
czułem się dzisiaj, jak ostatni z "ten little indians"
ostatnie kliometry od końca rusałki do wiaduktu biegłem już samemu...a zaczynało nas kilkunastu...hmm dziwne.
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak dziwne ?:D Przecież wiesz, że ja tam wszędzie bym pobiegł ale jeszcze przez pare tygodni nie mogę
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki wszystkim za bardzo miłe powitanie. Biegało się świetnie! Sam bym tak szybko nie pobiegł na pewno... Ale w grupie raźniej Bardzo się cieszę, że dałem radę z Wami pobiec aż dwa kółka
- mikaelos
- Wyga
"zapraszam wszystkich na wzięcie udziału we Flash mobie poświęconemu Młodzieżowym Igrzyskom Olimpijskim 2014 w Poznaniu. Flash mob zostanie zorganizowany na Placu Wiosny Ludów przy Starym Marychu i będzie trwał 2-3 minuty. Będzie polegał na ćwiczeniach fizycznych i gwizdaniu na gwizdkach. Następnie wszyscy się rozejdą. Planujemy zakupić ok 150-200 gwizdków. Flash mob rozpocznie się w czwartek 21 stycznia br. o godz. 15:00."
Zapraszam serdecznie Pokażmy, że warto te Igrzyska zrobić w Poznaniu ^^
Zapraszam serdecznie Pokażmy, że warto te Igrzyska zrobić w Poznaniu ^^
Michał