SKLEPBIEGACZA in Cracow?
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na niespełna godzinę przed "wielkim" otwarciem sklepubiegacza w Krakowie mam prośbę o krótkie info: co i jak? Ponoć ma być full wypas - bieżnia z kamerą i programem komputerowym, który dobiera obuwie, sprzedawcy - fachmani. Jak ktoś był niech zda nam krótką relacje.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
- Zaprawiony W Bojach
Ponoć ma być full wypas, a czy będzie to się okażeJarkovsky pisze:Na niespełna godzinę przed "wielkim" otwarciem sklepubiegacza w Krakowie mam prośbę o krótkie info: co i jak? Ponoć ma być full wypas - bieżnia z kamerą i programem komputerowym, który dobiera obuwie, sprzedawcy - fachmani. Jak ktoś był niech zda nam krótką relacje.

- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Ale dałem ciała...
oczywiście otwarcie jest jutro!!! się lekko zakręciłem
ale temat zostaje aktualny, jakby ktoś był przez weekend niech coś napisze.
oczywiście otwarcie jest jutro!!! się lekko zakręciłem

"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
-
- Wyga
Byłem ale za wcześnie. Nie mają nawet kartki z godzinami otwarcia na drzwiach :/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Asics jest 
Jest trochę odzieży i butów Asics, NB, Nike - coś pominąłem pewnie ale ja przyszedłem po te pierwsze. Akurat nie trafiłem na potrzebny rozmiar kurtki, podobna była u konkurencji (i taniej - bo promocja). Ceny na moje oko dość wysokie. Asortyment i ceny - myślę, że można podglądnąć na stronie sklepubiegacza - pewnie to samo.
Jest bieżnia mechaniczna z kamerą, można poprosić o pomoc w doborze typu obuwia.
Pomocna, sympatyczna i chyba w większości, jak nie w całości, biegająca obsługa.

Jest trochę odzieży i butów Asics, NB, Nike - coś pominąłem pewnie ale ja przyszedłem po te pierwsze. Akurat nie trafiłem na potrzebny rozmiar kurtki, podobna była u konkurencji (i taniej - bo promocja). Ceny na moje oko dość wysokie. Asortyment i ceny - myślę, że można podglądnąć na stronie sklepubiegacza - pewnie to samo.
Jest bieżnia mechaniczna z kamerą, można poprosić o pomoc w doborze typu obuwia.
Pomocna, sympatyczna i chyba w większości, jak nie w całości, biegająca obsługa.
- Magus
- Zaprawiony W Bojach
Bylem tam dzisiaj. Niestety mieli zdemontowany system do nagrywania stop w czasie biegu. Mam jednak zjawic sie w drugiej polowie tygodnia bo jutro (sroda) maja montowac uklad znowu.
Tak wiec wybiore sie w piatek albo w sobote.
Tak wiec wybiore sie w piatek albo w sobote.
-
- Wyga
Co do http://sklepbiegacza.pl/ tym razem odział w Sosnowcu (plejada) to musze powiedziec ze mam jak najlepsze/najmilsze/pozytywne doswiadczenia Ktos powie ze drogo?? A ja powiem - wole troche drozej ale za to z profesjonalna obsluga klienta
Oby tak dalej panie/panowie
pozdrawiam
Oby tak dalej panie/panowie
pozdrawiam
"Jeżeli nie potrafisz czegoś zrobić siłą, to znaczy że przyłożyłeś jej za mało"
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Moje kontakty ze sklepembiegacza i z Mackiem mogę określić jednym słowem -SUPER !!!
Żałuje tylko jednego, że do Krakowa mam ponad 500km
Serdecznie polecam i trzymam kciuki za dalszy rozwój.
Żałuje tylko jednego, że do Krakowa mam ponad 500km

Serdecznie polecam i trzymam kciuki za dalszy rozwój.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Stary Wyga
sklepbiegacza rzadzi !!!
wole dac troche wiecej i wiedziec ze bede obsluzony kompetetnie.
Ludzie kupujcie w sklepach specjalistycznych - nie dotyczy tylko sklepu biegacza - oni zarabiaja tylko na swojej dzialce i nie beda mieli Cie w du... a w marketach, kombinatach handlowych nie sprzedadza jednej pary i co? odbija sobie na spinkach do wlosow
zycze wszystkim powodzenia i tym ze sklepu biegacza i innym pasjonatom !
wole dac troche wiecej i wiedziec ze bede obsluzony kompetetnie.
Ludzie kupujcie w sklepach specjalistycznych - nie dotyczy tylko sklepu biegacza - oni zarabiaja tylko na swojej dzialce i nie beda mieli Cie w du... a w marketach, kombinatach handlowych nie sprzedadza jednej pary i co? odbija sobie na spinkach do wlosow
zycze wszystkim powodzenia i tym ze sklepu biegacza i innym pasjonatom !
- przemekWCH
- Stary Wyga
Witam,
No i teraz EXPO czy SklepBiegacza przed maratonem ?
Nie ukrywając w moim mieście nie kupi się nic i postanowiłem, że kupię sobie buciki przy okazji maratonu.
Czy SklepBiegacza robi jakąś promocję w związku z maratonem?
Pozdrawiam
Przemek
No i teraz EXPO czy SklepBiegacza przed maratonem ?
Nie ukrywając w moim mieście nie kupi się nic i postanowiłem, że kupię sobie buciki przy okazji maratonu.
Czy SklepBiegacza robi jakąś promocję w związku z maratonem?
Pozdrawiam
Przemek
Pozdrawiam
Przemek
VRC Runner !
Run4fun !!!
Przemek
VRC Runner !
Run4fun !!!
-
- Dyskutant
- Lokalizacja: Bielsko-Biała,Gliwice, Katowice, Kraków, Poznań, Warszawa ...cdn.
- Kontakt:
Dla wszystkich uczestników Cracovia Maratonu w dniach 23-25 kwietnia przygotowaliśmy specjalny 10% rabat na zakup sprzętu (za okazaniem numeru startowego).
Oprócz tego W sobotę 24 kwietnia w każdy chętny będzie miał możliwość wypróbowania najnowszych modeli butów Nike.
Oprócz tego W sobotę 24 kwietnia w każdy chętny będzie miał możliwość wypróbowania najnowszych modeli butów Nike.
Maciek
www.sklepbiegacza.pl
www.sklepbiegacza.pl
-
- Rozgrzewający Się
witam,
ostatnio miałem okazję odwiedzić sklep w centrum handlowym "Plejada" w Sosnowcu. Dojazd dość trudny jak ktoś nie zna topografii Sosnowca ale się opłacało. Sklep dobrze wyposażony, bardzo duży wybór. Na sklepie był też sympatyczny i widać że obeznany w temacie sprzedawca Pan Marcin. Podchodzi fachowo do klienta, jego rady pomogły mi w wyborze obuwia z którego jestem w 100% zadowolony.
Polecam tego sprzedawcę każdemu kto ma jakieś wątpliwości co do zakupu sprzętu sportowego.
ostatnio miałem okazję odwiedzić sklep w centrum handlowym "Plejada" w Sosnowcu. Dojazd dość trudny jak ktoś nie zna topografii Sosnowca ale się opłacało. Sklep dobrze wyposażony, bardzo duży wybór. Na sklepie był też sympatyczny i widać że obeznany w temacie sprzedawca Pan Marcin. Podchodzi fachowo do klienta, jego rady pomogły mi w wyborze obuwia z którego jestem w 100% zadowolony.
Polecam tego sprzedawcę każdemu kto ma jakieś wątpliwości co do zakupu sprzętu sportowego.