PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
-
- Zaprawiony W Bojach
No powoli się szykuję żeby Was odwiedzić, tylko póki co moje wyniki chyba jeszcze nie są wystarczające. Na razie ćwiczę w Lasku Marcelińskim, gdybyś miał ochotę weekendowo poczłapać, to się piszę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Z tego, co obserwuję wątek to grupa chyba po pierwsze jest już nieźle wytrenowana, po drugie przychodzą raczej biegacze niż truchtacze. Chciałbym móc z Wami biec nie tylko jedno kółko, które dla Was będzie ślamazarnym człapaniem, a dla mnie bardzo szybkim biegiem Bardzo dziękuję za zaproszenie, ale chyba na razie za wysokie progi.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie przesadzaj, oprócz wymiataczy jak Michał czy Russia, są też jednostki upośledzone obecnie ruchowo (to byłbym ja)z racji kontuzji biegowych. Obecnie sam biegam raptem kółko góra 2 dookoła Rusałki więc towarzystwo się przyda
- turecki7
- Stary Wyga
Popieram Ediego.Przyjdź chociaż i zobacz. Pamiętacie Świeżynkę??Qba Krause pisze:Z tego, co obserwuję wątek to grupa chyba po pierwsze jest już nieźle wytrenowana, po drugie przychodzą raczej biegacze niż truchtacze. Chciałbym móc z Wami biec nie tylko jedno kółko, które dla Was będzie ślamazarnym człapaniem, a dla mnie bardzo szybkim biegiem Bardzo dziękuję za zaproszenie, ale chyba na razie za wysokie progi.
pierwsze spotkanie ledwie kółko dała radę a po 2 miesiącach leciała z nami na Strzeszynek. Grupa mobilizuje i to bardzo więc wpadnij!!! :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki za zaproszenie. Edi, jaki dystans i w jakim tempie biegasz w niedzielę, orientacyjnie, chciałbym ocenić czy dam radę...
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Obecnie wychodzę powolutku z kontuzji więc biegam dużo mniej niż pozostali. W najbliższą niedzielę planuję przebiec nie więcej niż 13-14 km. Tempo na początku z grupą jest niższe 5:50-6:10 a później troszkę szybciej.
- Świeżyna
- Dyskutant
Miłe, ze mnie jeszcze ktoś pamiętaturecki7 pisze:Popieram Ediego.Przyjdź chociaż i zobacz. Pamiętacie Świeżynkę??Qba Krause pisze:Z tego, co obserwuję wątek to grupa chyba po pierwsze jest już nieźle wytrenowana, po drugie przychodzą raczej biegacze niż truchtacze. Chciałbym móc z Wami biec nie tylko jedno kółko, które dla Was będzie ślamazarnym człapaniem, a dla mnie bardzo szybkim biegiem Bardzo dziękuję za zaproszenie, ale chyba na razie za wysokie progi.
pierwsze spotkanie ledwie kółko dała radę a po 2 miesiącach leciała z nami na Strzeszynek. Grupa mobilizuje i to bardzo więc wpadnij!!! :uuusmiech:
Oj grupa moblizuje, mobilizuje że hej! Turecki7 i Edi maja racje! Co do tego wątpliwości mieć nie trzeba - postępy szybkie murowane, więc martwic się nie trzeba i nie należy przy takim wsparciu
A jesli chodzi o moje możliwości biegowe, przypominają te z początkowego etapu, czyli samo życie
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Hej Swiezynka,
Nareszcie sie odezwalaś ! A kiedy znow bobiegamy razem?
Quba - naprawdę serdecznie zapraszamy!
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Michał
- Świeżyna
- Dyskutant
Skoro sam Trener wzywa do mobilizacji ... Czas to zrobićmichał bartoszak pisze:Hej Swiezynka,
Pozdrawiam,
Najpierw jednak na narty poćwiczyc jadę a potem przybiegne do Was... no i może porwę też kolezankę co by udział grona żeńskiego zwiększyć
- Świeżyna
- Dyskutant
Przybiegnę, na pewno do Was przybiegne, bo tez sie za Wami stęskniłam i jakies kółko wspólne trzeba zaliczyćturecki7 pisze:No powitać koleżankę powitać!!!!
Dawno Cię nie było a my tęsknimy, płaczemy...
Koniecznie musisz znaleźć dla nas czas.
Pozdrawiam
A jak liczna grupa teraz biega co niedziele? Godzina sie nie zmieniła dalej 9.00?
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Godzina i miejsce jak zawsze bez zmian Śnieg i mróz nas nie rusza !! :D
-
- Zaprawiony W Bojach
To powiedzcie proszę gdzie dokładnie się spotykacie, n najlepiej proszę o mapkę. Ewentualnie Edi możemy się umówić na telefon?