kurtka craft performance

WeronikaS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No to mam tą kurtkę!
Biegać w niej będę dopiero jutro rano, ale już oczywiście przymierzyłam i jest naprawdę świetna! Super leży, wygląda bardzo profesjonalnie. Jest niesamowicie lekka i...giętka. Można ją złożyć w malutką kosteczkę i schować do plecaka (np. na rower).

W praktyce zobaczymy jutro :)

Aha, mam rozmiar S, 164 cm wzrostu i 57 kg masy ciała :D
PKO
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

Gdzie kupiłaś ?
Ja od miesiąca szukam rozmiaru L i nie mogę kupić bo nigdzie nie ma !
Pozdrawiam
WeronikaS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja kupiłam na www.hike.pl
Widzę jednak, że męskiej L-ki tam też nie ma.
Crazyfly
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

WeronikaS pisze:No to mam tą kurtkę!

W praktyce zobaczymy jutro :)
I jak tam kurtka - pare dni chlodu bylo - jak sie sprawdza??
pzdr
andrzej/gdy

1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
Awatar użytkownika
frisinnad
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mam kurtke performance juz niemal rok i dzielnie towarzyszy mi zarowno w zimie jak i w chłodniejsze dni letnie. Bardzo dobrze izoluje od wiatru, nie tracąc przy tym na oddychalności bo ma naprawde dobrze rozplanowany system wentylacyjny z siateczka mesh.
Jest niesamowicie lekka (do tego stopnia, że gdy wkładam bluzę XR Dobsona, tez przeciez lekką, czuję znaczącą róznice..), przy odpowiednim dobraniu rozmiaru zapewnia bardzo wysoki komfort ruchów, ale trzeba naprawde uwazac z tym dobieraniem, gdyz ze wzgledu na dopasowany krjo rekawow, moga one nieco krepowac ruchy osobom z nieco dluzszymi rekami. I chyba ja do takich naleze, bo aby w pelni komfortowo poczuc sie w tej uroczej bluzie, musialam kupic rozmiar L (normalnie nosze M ze wzgledu na drobna budowe ciala). W ogole zreszta mam wrazenie ze rozmiarowka (na pewno damska, bo nie wiem co z meska) jest troche zanizona w porównaniu np. z Newlinem.

Nie pamietam ile za nia zaplacilam (kupowalam w sklepie w Szwecji), ale na pewno kupilabym ja jeszcze raz. Szkoda, ze w PL tak ciężko z tymi ubraniami Crafta, chociaz jakis czas temu widzialam, ze Intersport mial tez cos w swojej ofercie z ich kolekcji. W szwedzkich sklepach sportowych z początkiem sezonu wiosennego i jesiennego pojawialy sie nie tylko nowe modele, ale też nowe kolory calych kompletow dresow (bluzy, spodnie), o koszulkach juz nie wspomne;).

Podsumowujac - polecam:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ