Podpowiedzcie
- Ciernograf
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja narzekałem niesamowicie na śnieg na ulicy. Wiedziałem, że będzie to podwójny wysiłek i mogę nie dać rady. Poszedłem na bieżnie. Efekt? Bieżnia jest strasznie nudna i monotonna a biegi w czasie zimy? Piękne! Pomimo faktu, że nogi dwukrotnie mają zwiększoną wydajność to i tak jest great :D! I to za sprawą chłodu, braku monotonni i pięknej białej powierzchni że tak to określę :D.
-
- Rozgrzewający Się
Wiesz ,ja jeszcze nie biegam dla widoków...jakoś mnie to nie rajcuje-widoki mam podczas skoków spadochronowych natomniast największa frajda jest to ,że prebiegłem 8 kółek
to mi daje power. Ja wiem dla niektórych biegaczy to śmieszne pewnie ale dla mnie to sukces mimo,że nie jestem grubasem 3 lata siedzenia przy biurku zrobiło swoje...Ja chce widzieć swoje efekty i bieżnia jest super dla mnie poki co. Być może kiedyś w teren-nie wykluczam tego 

- Ciernograf
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No, Havoc i begnij dalej!
To jest dopiero satysfakcja ;D.
Ja dziś rozpoczynam ostatni tydzień planu 10 tygodniowego. Efekty? Baardzo duże, ale napiszę dopiero jak go ukończę

Ja dziś rozpoczynam ostatni tydzień planu 10 tygodniowego. Efekty? Baardzo duże, ale napiszę dopiero jak go ukończę