Forum - nowy layout
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co sądzicie o nowym stylu forum?
Ja sam byłem przyzwyczajony do starszej wersji, była dla mnie czytelniejsza niż ta teraz, ale do wszystkiego się mozna przyzwyczaić.
Ja sam byłem przyzwyczajony do starszej wersji, była dla mnie czytelniejsza niż ta teraz, ale do wszystkiego się mozna przyzwyczaić.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2010, 17:16 przez Jarek Gniewek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
A jaką byś zaproponował 4 opcje?
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:51
- Życiówka w maratonie: 2:59:29
Nie wiem, w pierwszej chwili byłam na nie, ale powoli zaczyna mi się podobać. Czy mi się wydaje czy czcionka jest mniejsza?
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niestety dla mnie to "nowe" forum jest mało czytelne, oznaczenie nowych postów źle działa tak jak i trzymanie linków w stopce. 

- AgA_G
- Wyga
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
O0jan to mój błąd, już poprawiony 
Jeśli macie swoje propozycje techniczne piszcie może Admin je wysłucha!

Jeśli macie swoje propozycje techniczne piszcie może Admin je wysłucha!
- Nom
- Stary Wyga
Nawet sprawnie to wygląda. Może niekoniecznie graficznie jest czytelnie (mejle się zlewają w jeden ciąg), ale sama "idea" zmiany przemawia. Zgodnie ze starożytnymi rzekłbym : "nie ważne KTO, ważne CO" a teraz forum jest właśnie w takiej formie. Czyli jeśli wchodzę i czytam wątek, to w pierwszej kolejności mam tekst (od lewej) a jeśli mam ochotę zerknąć kto napisał to mam to w drugiej kolejności (po prawej). W końcu żyjemy w kulturze, gdzie absolutnie wszystko czyta się od lewej do prawej i każdą, nawet pustą, kartkę rozpatrujemy w taki właśnie sposób. Dla mnie bardzo wygodne przy przeglądaniu dyskusji. Zastanowiłbym się trochę nad "postreply" i "quote". Rozumię, że żyjemy w globalnej wiosce, jednak poddaje pod rozwagę spolszczenie takich kwiatków. Z tego co wiem, jest wątek po angielskiemu
Jak na nowy rok, ładny prezent
podziękować

Jak na nowy rok, ładny prezent

- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No tak tak to jest jak się zaraz po przebudzeniu z rana zabieram za takie rzeczyLinki w podpisie trzeba włączyć w panelu użytkownika Tam w zakładce Profil/Podpis jest automatem zaznaczone "Wyłącz BBCode" wystarczy odznaczyć. Przynajmniej u mnie tak było.

Wielkie dzięki za rozjaśnienie mego ciemnego rozumku

- barte
- Stary Wyga
moje odczucia - kolory za delikatne i przez to nie ma wyraznej granicy miedzy odpowiedziami, poza tym sa jakies takie majtkowe (inne skojarzenie to kolorystyka forum lekarskiego)
bieganie = energia, pot, wytrzymalosc, 193bpm, survival ! ... i delikatny blekit...i róż... eee...
bieganie = energia, pot, wytrzymalosc, 193bpm, survival ! ... i delikatny blekit...i róż... eee...
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
zdecydowanie wolałem poprzednia wersje ktora byla o wiele lepsza pod wzgledem przejzystosci w nowej wszystko mi sie zlewa,a po drugie jakies quote,repply are we in England?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak dla mnie ten nowy skin to porażka. Zgadzam się z piter82, który napisal, że zrobiło się tu jakos dziko. Pewno admin miał powody aby wprowadzać te zmiany (jakie?) Co zyskujemy? Nowy skin jest zbyt malo intuicyjny. Nie widać ze strony glównej, w którym dziale pojawił się nowy post, brak przejścia na stronę portalu bieganie.pl, avatary po prawej stronie? To przypomina zawracanie kijem wisły! Przeciez na większości forów są po lewej jak i większość programów czy stron internetowych ma swój panel po lewej stronie. Brak mozliwości odpowiedzenia na post z poziomu czytanego tekstu (pojedyńczego postu), chyba że cytujemy. Tak na prawdę nie wiadomo kto jest na forum gdyż to co widac na dole strony głównej mało ma wspólnego z prawdą. Ogólnie pierwsze wrażenie : DO DUPY!, ale może się przyzwyczaję...jedyny plus to dłuższy podpis 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot