No wypraszam sobie Mnie trudna sytuacja zdrowotna zmusza do odpuszczania zaraz na początku Btw. Russia sie pojawił w końcu czy pomylił kierunki i nie znalazł was ?:D
@Wiechu gdzie byłeś ? Bo w wodzie Ciebie nie widzieliśmy choć przyznam szczerze, że w przeremblach i pod lodem nie szukaliśmy morsów :D
ja proszę o usprawiedliwienie...
ledwie dałem radę dociągnąć 2 kółka - niemoc straszna coś takiego to ja miałem ale na 30 km na maratonie.
Nie wiem co jest ale walczyłem z każdym kilometrem to była najdłuższa dycha w moim życiu.
Możliwe że to mróz mnie tak wykończył??
Pozdrawiam i raz jeszcze wesołych świąt
nie pomyliłem kierunków, ale i nikogo nie znalazłem - poza tradycyjną 5 minutową obsuwą, miałem jeszcze 200km do was.
za to zwiedziłem na nogach kawałek Wrocławia.
widzę, że się kolega turecki piszę na reperowanie wydolności...
będzie okazja noworoczna, może małe conieco dla kurażu?
------------------------------------------------------------------------
zdrówko.
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia to taki czas, który zawsze powinien przynieść nam radość i obudzić gdzieś w naszych sercach to, co w nich czasem się ukryło, usnęło, przyczaiło się w kąciku. Przecież w każdym z nas jest radość, nawet wtedy, kiedy wydaje się, że jest bardzo źle, że świat cały zawalił się na nasze głowy a wszyscy się na nas zawzięli i chcą nas zniszczyć. Tak, właśnie tak jest w nas radość!!! Spróbujmy tę radość obudzić w sobie. Zapomnijmy o urazach, wpadkach, cierpieniu. Zobaczmy piękny świat, który nas otacza, dobrych, ciepłych ludzi, którzy przy nas są i cieszmy się tym wszystkim.
Poszukajmy w sobie spokoju, wyluzujmy, cieszmy się każdym drobiazgiem, każdym dniem, każdą dobrą godziną.
Życzę Wam żebyście byli zdrowi i mieli siłę na budowanie swojego świata, świata wypełnionego radością, miłością, pragnieniami, świata, w którym czulibyście się bezpieczni i wyjątkowi. Życzę Wam żebyście zawsze czuli obecność bliskich Wam ludzi, życzę żebyście mogli polegać na przyjaciołach. Niech życie daję Wam wielką, niezwykłą radość:-) WESOŁYCH ŚWIĄT!!! FAJNIE, ŻE JESTEŚCIE:-)
Na te najpiękniejsze Swięta Bożego Narodzenia,
życzę nam wszystkim
spokoju ducha, radości, otwartego serca i oczywiście zdrówka,które jak jest - pozwala nam cieszyć się bieganiem.
Michał
Do zobaczenia na Biegu Sylwestrowym w Poznaniu lub 3go stycznia 2010.