jacdzi - komentarze
Moderator: infernal
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czekamy na więcej 

- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Jacku, to najpierw się dolecz, a potem - na trening
Trzymam kciuki.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ten tydzien bedzie do tylu. Wczoraj planowa przerwa ale dzis nadmiar obowiazkow przedswiatecznych mnie przytloczyl. No i nici z biegania, tak juz niestety bedzie do Wigilii. a wiec w tym tygodniu jesli sie spreze w same Swieta to zrealizowac plan kilometrazu mam szanse natomiast nie mam szansy na 4 biegowe i 1 inny trening. Jak dobrze pojdzie to tydzien zakonzce na trzech treningach biegowych. W nastepnym tygodniu sie poprawie. Pogoda tez sie popsula, juz lepsze byly te mrozy. Dzis odwilz i gdy wieczorem sie ochlodzilo-szklanka. Lepszy juz mroz!
-
- Zaprawiony W Bojach
W tym tygodniu interwaly wykonaly sie przy okazji berka, zas podbiegi przy okazji startu w Falenicy. A wiec dwa elementy treningowe wykonane samoczynnie bez myslenia o nich.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Jak ci zazdroszczę... Jestem z urodzenia Gdańszczanką i odkąd mieszkam w Krakowie, to strasznie tęsknię za takimi widokami.Snieg pokrywajacy plaze zlewal sie kolorystycznie z rozbijanymi balwanami fal. Fajny widok. Morze dzis mniej spokojne niz wczoraj.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kurcze jak Ty to robisz z tymi startami. Też lubię startować (kto nie lubi?) ale mam świadomość, że po każdym starcie mam co najmniej tydzień treningu z głowy przez mniejsze lub większe kontuzje. Dlatego też ograniczam ilość startów do minimum.
-
- Stary Wyga
Ale Ci zazdroszczę tych biegówek. To jest piękna rzecz, niby nie ma prędkości, ale satysfakcja niesamowita. Zwłaszcza u Skandynawów, którzy wiedzą co to znaczy biegać na nartach. Musisz nam obiecać jakąś dłuższą relację z tego wyjazdu najlepiej fotoreportaż.
Pozdrawiam
Monika
Pozdrawiam
Monika