PSB reaktywacja
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Czy jest ktoś chętny na dzisiejsze bieganie w parku? Jeśli nie będzie odzewu to latam na Gocławiu.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ojla czy biegałaś w Aninie pod Dębami? Ja już wokół jeziorka nie biegam rano, bo muszę uciekać przed psami.
Wracam póżno ok 7-8. We wtorek chyba Cię widziałem jak wsiadałaś na parkingu do samochodu. Poza tym jeszcze jestem za słaby na bieganie z Tobą. Ale w przyszłości.....
Wracam póżno ok 7-8. We wtorek chyba Cię widziałem jak wsiadałaś na parkingu do samochodu. Poza tym jeszcze jestem za słaby na bieganie z Tobą. Ale w przyszłości.....
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej! W Aninie nie biegałam. Rano nie biegam, bo musiałabym zbyt rano. Wczoraj po dłuższej przerwie biegałam po 19-tej nad jeziorkiem. A we wtorek faktycznie przed 19-tą wsiadałam do samochodu na parkingu. Nie wiem jak biegasz, ale ja na pewno nie jestem wyczynowcem. Wczoraj zrobiłam ledwo 8 kółek dookoła jeziorka tempem 6:16.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj biegaliśmy w składzie: dawno nie widziany Romek, Kingeri i Ojla.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To zajrzyj do parku jutro. Przynajmniej mnie tam nie spotkasz .
Wybieramy się na Kabaty! Zgłoszenia zainteresowanych ,
Jola
Wybieramy się na Kabaty! Zgłoszenia zainteresowanych ,
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy Marek to mógłby się pochwalić swoim niedzielnym występem ?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kabaty są o 18:15. Będzie tam sporo osób. Od "nas" wybieramy się z Konradem. Zainteresowany był Ciemaj.
A Marek zdaje się gród Kraka w niedzielę wizytował.
Jola
A Marek zdaje się gród Kraka w niedzielę wizytował.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
Ja raczej się nie wybiorę.
Zwykle nie zwracam na pogodę uwagi, ale w tym tygodniu wolę odpocząć niż narażać się na przeziębienie
Zwykle nie zwracam na pogodę uwagi, ale w tym tygodniu wolę odpocząć niż narażać się na przeziębienie
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa
-
- Zaprawiony W Bojach
...no nie wiedzialem, ze ktos odnotowal moj niedzielny wystep.
Rzeczywiscie w niedziele spotkalem sie z kolega z klasy 'u Louisa' i wypilismy po 6 piwek, wiec czym tu sie chwalic.
A w sobote mialem 1:56, wiec tak chyba przyzwoicie trzeba biegac dalej.
Rzeczywiscie w niedziele spotkalem sie z kolega z klasy 'u Louisa' i wypilismy po 6 piwek, wiec czym tu sie chwalic.
A w sobote mialem 1:56, wiec tak chyba przyzwoicie trzeba biegac dalej.
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Marku, zawsze wydawało mi się, że maratony odbywają się w niedzielę . Moje gratulacje!!! Oczywiście widziałam Twój wynik wcześniej, ale chciałam, żebyś się sam pochwalił . No i gdzie ja ze swoim 2:13:01?
Konrad, to oczko dotyczy drugiego zdania, czy obu? Bo jeśli Ty się nie wybierasz, to ja się jeszcze zastanowię.
Jola
Konrad, to oczko dotyczy drugiego zdania, czy obu? Bo jeśli Ty się nie wybierasz, to ja się jeszcze zastanowię.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
To oczko to trzecie zdanie. Oznacza tyle, że jeszcze się zastanawiam i traktuje wypowiedź z przymrużeniem oka, ale to było aktualne wczoraj.
Dziś uważam, że zbyt wiele jest powodów przeciw, a przy aktualnej prognozie pogody wolę pobiegać w okolicy domu. To daje większe szanse na ucieczkę przed burzą. Oczywiście bywa różnie, w niedzielę pobiegłem do parku i deszcz dopadł mnie już na pierwszym okrążeniu. Ma to swoje zalety po chwili w parku zostałem tylko ja, dwie biegające osoby i kilku rowerzystów pod drzewami.
Wczoraj udało mi się dotrzeć do domu 5 min przed burzą. Dziś też będę polował na przerwy między deszczami koło domu (PS / TŚ).
Za to w czerwcu wybiorę się na Kabaty dwa razy i to bez względu na pogodę
Jeżeli odnieść wasze wyniki do aktualnych rekordów świata w półmaratonie to są one porównywalne.
(Edited by konroz at 9:02 am on May 11, 2004)
Dziś uważam, że zbyt wiele jest powodów przeciw, a przy aktualnej prognozie pogody wolę pobiegać w okolicy domu. To daje większe szanse na ucieczkę przed burzą. Oczywiście bywa różnie, w niedzielę pobiegłem do parku i deszcz dopadł mnie już na pierwszym okrążeniu. Ma to swoje zalety po chwili w parku zostałem tylko ja, dwie biegające osoby i kilku rowerzystów pod drzewami.
Wczoraj udało mi się dotrzeć do domu 5 min przed burzą. Dziś też będę polował na przerwy między deszczami koło domu (PS / TŚ).
Za to w czerwcu wybiorę się na Kabaty dwa razy i to bez względu na pogodę
Jeżeli odnieść wasze wyniki do aktualnych rekordów świata w półmaratonie to są one porównywalne.
(Edited by konroz at 9:02 am on May 11, 2004)
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa