Ale nie mam ich fotekbebej pisze:Im wystarczy że Fredzio ich ujmie w swych statystykach - więc powinien to zrobic - zawsze warto miec sprzymierzeńców wsród szaleńców.

Jak ktoś ma to proszę bardzo przysłać.
Ale nie mam ich fotekbebej pisze:Im wystarczy że Fredzio ich ujmie w swych statystykach - więc powinien to zrobic - zawsze warto miec sprzymierzeńców wsród szaleńców.
W Olsztynie odnosiłam swoje pierwsze sukcesy sportowe. Na Stadionie Leśnym wygrałam bieg przez płotki na Mistrzostwach Polski Północnej na początku lat sześćdziesiątych! Jest to więc na pewno szczególne wspomnienie.
wojtek, z całym szacunkiem.. ale..wojtek pisze:W bazie brakuje Maryli Rodowicz , mistrzyni Polski juniorek na plotkach .
Nie wiedzieli , prawda ?
W Olsztynie odnosiłam swoje pierwsze sukcesy sportowe. Na Stadionie Leśnym wygrałam bieg przez płotki na Mistrzostwach Polski Północnej na początku lat sześćdziesiątych! Jest to więc na pewno szczególne wspomnienie.
Tak, ktoś ma urlop.RamboJohn pisze:Wysłałem 3 dni temu poprzez formularz "Zgłoś błąd" informacje do administratorów bazy i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma urlop, czy zwyczajnie nie doszła informacja?