Lublin- grupa biegowa
- Zeus
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bieg był dość fajny. 12,5km, jak pewnie wiesz. Tylko że biegliśmy jako niepełnosprawni w jednej kategorii z koleżką który jest głuchy i niemówiący, w mojej rozmowie z sędziami mieliśmy dostać nagrode pieniężną. Koleżcy o kulach, pobiegli na 6km i dostali po kilka papierków . A nas tak brzydko powiedzieć zrobili w hu__, ja tu już nie piszę o sobie. Tylko pomyśl jak musiał się tamten chłopak czuć, że go okiwali ze względu na niepełnosprawność. Dzień wcześniej był na pół maratonie w Radomiu podobno tam go należycie potraktowano.
Trasa była dobra jak i pogoda, jeszcze jakiegoś górnika młodego w jajo zrobili bo dla górników odzielna kategoriia i mu też ani złotówki nie dali. Choćiarz nie byliśmy sami oszukani...
Medale okolicznościowe dali wszystkim uczestnikom biegu, ciepły posiłek. Było losowanie nagród rzeczowych np. dresy, śpiwory itp. Ja dostałem piłkę do siatki (Trzecia piłka w tym sezonie )
Na koniec wywalczyłem z Stachem Marcem, by nam w końcu dali, tak jak była mowa. Dali, ale statułetki i tyle.
Po co ktoś robi kategoriie, z którą się nie liczy!
Ale zapraszam za rok na ten beg. Kuzdra jak zwykle wygrał, a Jabłoński był drugi.
Trasa była dobra jak i pogoda, jeszcze jakiegoś górnika młodego w jajo zrobili bo dla górników odzielna kategoriia i mu też ani złotówki nie dali. Choćiarz nie byliśmy sami oszukani...
Medale okolicznościowe dali wszystkim uczestnikom biegu, ciepły posiłek. Było losowanie nagród rzeczowych np. dresy, śpiwory itp. Ja dostałem piłkę do siatki (Trzecia piłka w tym sezonie )
Na koniec wywalczyłem z Stachem Marcem, by nam w końcu dali, tak jak była mowa. Dali, ale statułetki i tyle.
Po co ktoś robi kategoriie, z którą się nie liczy!
Ale zapraszam za rok na ten beg. Kuzdra jak zwykle wygrał, a Jabłoński był drugi.
- Zeus
- Rozgrzewający Się
Woda miała być na pół metku, wogóle nie było nawet na mecie, tak samo z kibicami. W Łecznej przechodziło kilka osób, jakaś osoba przypadkowa w średnim wieku zaczęła klaskać. Ale to aby tyle, czyli mizerne.
Spotykałem się na zawodach, że naprawdę tłumy ludzi kibicowali, biegaczą. Ale nie widziałem tego w Lubelskim województwie.
Jeszcze ten bieg był aby dla polskich obywateli, bo organizator zastrzegł sobie tak jak rok temu, pewnie by Ukraińce nie przyjechali , troszeczkę po chamsku podobnie nas organizator potraktował. Niema co się oszukiwać, ciekawe jakby ktoś na wózku przyjechał też możliwe że by nic nie otrzymał.
Niewiem, mają pieniądze mijać się z celem promocji sportu, zamiast wyafiszować bieg, rozleklamować w tej małej mieścinie to oni nic. Szkoda pisać, bo litery w słowach się urywają.
Spotykałem się na zawodach, że naprawdę tłumy ludzi kibicowali, biegaczą. Ale nie widziałem tego w Lubelskim województwie.
Jeszcze ten bieg był aby dla polskich obywateli, bo organizator zastrzegł sobie tak jak rok temu, pewnie by Ukraińce nie przyjechali , troszeczkę po chamsku podobnie nas organizator potraktował. Niema co się oszukiwać, ciekawe jakby ktoś na wózku przyjechał też możliwe że by nic nie otrzymał.
Niewiem, mają pieniądze mijać się z celem promocji sportu, zamiast wyafiszować bieg, rozleklamować w tej małej mieścinie to oni nic. Szkoda pisać, bo litery w słowach się urywają.
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Czyli wyszła fajna kameralna impreza, za rok się wybiorę, wezmę butelkę z kiślem, ze łzami w oczach będziemy się nią dzielić i pic po małym łyczku żeby dla wszystkich starczyło a Kuzdra to powinien biegać z napisem OWNED na koszulceZeus pisze:Woda miała być na pół metku, wogóle nie było nawet na mecie, tak samo z kibicami.
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Jestem spoza. W Lublinie latam na imprezach biegowych, pewnie się spotkamy bo raczej sobie nie pobiegamy- 48min na 12.5km to dla mnie inny matrix . Chociaż po zimie to kto wie
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Globalizacja dotarła do Lublina
http://sciezkibiegowe.pl/news/show/671- ... owych-Nike
Nie będzie już sprawdzianu na 1km, nie będzie mistrzostw Ścieżek, nie będzie lokalnego Human Race, nie będzie już jabłek po zawodach - dla wszystkich, nie będzie nic poza komputerem.
Nie będzie już sprawdzianu na 1km, nie będzie mistrzostw Ścieżek, nie będzie lokalnego Human Race, nie będzie już jabłek po zawodach - dla wszystkich, nie będzie nic poza komputerem.
- andre1105
- Wyga
Jak ktoś chce biegać to będzie biegał. W niedzielę na wspólnym bieganiu 14 km po kopnym śniegu po lesie:)jaszczomb pisze:Globalizacja dotarła do Lublina
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Szanowny kolega pobiegał sobie, szczerze winszuję i zachęcam częściej zażywać świeżego powietrza szczególnie w zimie, pomaga wielokierunkowo.andre1105 pisze: Jak ktoś chce biegać to będzie biegał. W niedzielę na wspólnym bieganiu 14 km po kopnym śniegu po lesie:)
Jak ktoś nie bywał na ścieżkach Nike to nie zrozumie co stracił.
- andre1105
- Wyga
Motywacji do biegania, zero kontuzji i poprawy swoich rekordów w Nowym Roku 2010.
PS. Dzisiaj na koniec roku 14 km:) A w sumie w tym roku liczba przebiegniętych kilometrów to 2455 - liczba godzin na bieganiu 210.
PS. Dzisiaj na koniec roku 14 km:) A w sumie w tym roku liczba przebiegniętych kilometrów to 2455 - liczba godzin na bieganiu 210.