Poznań - poszukiwani chętni na bieganie w ciągu tygodnia!

Magda8203
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!
Poszukuję osób chętnych do biegania w ciągu tygodnia w godzinach późno popołudniowych ;) (tzn. mniej więcej od godziny 18. wzwyż) - w grupie zawsze raźniej! :)
New Balance but biegowy
michu77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Napisz z której części Poznania jesteś? Poznań nie jest znowu taki mały.
W każdym razie zapraszam we czwartki na 19.00 na Plac Mickiewicza pod pomnikiem - zazwyczaj robimy ok. 5km po mieście - z cyklu Biegaj z Pumą. :ble:
Magda8203
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jestem z Jeżyc, więc Plac Mickiewicza jest jakieś 15 minut drogi pieszo ode mnie. Dzięki za informację! Z chęcią pojawię się na spotkaniu - będzie to jednak 20.08. bo w przyszłym tygodniu wreszcie wyjeżdżam w upragnione góry ;)
Awatar użytkownika
ultima-thule
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Szkoda, że to tak daleko ode mnie.

Wiecie może o jakichś grupach bliżej Naramowic? albo o osobach chętnych na wspólne bieganie? :)
Przeciwności losu są jak kamienie, które ostrzą mój miecz - Ave Raf
grossemarian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,

jestem początkującym w waszym gronie, jestem w trakcie realizowania programu 6 tygodniowego Pumy (dzisiaj startuję z 4 min biegu / 1 min marszu i jestem pełen obaw czy dam radę :ojoj:
Chętnie z kimś pobiegam jeżeli są chętni, aha biegam najczęściej wieczorami ok. godz. 20.00 :oczko:

pozdrawiam serdecznie
grossemarian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

zapomniałem dodać że chodzi o okolice Przeżmierowo / Batorowo/ Lusowo

pozdrawiam :hej:
Kreska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ultima-thule pisze:Szkoda, że to tak daleko ode mnie.

Wiecie może o jakichś grupach bliżej Naramowic? albo o osobach chętnych na wspólne bieganie? :)
Witam :)

Ja jestem z okolic Naramowic. Biegam od niedawna, więc póki co spokojnym tempem pokonuję jakieś 4-6km. W planach mam Maniacką, a może i półmaraton - to się okaże. ;) A że dni coraz krótsze, fajnie byłoby biegać w towarzystwie. :)

Mam czas w tygodniu, od 17 wzwyż.
piotrsat
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej,
Kreska, ultima-thule mieszkam w pobliżu skrzyżowania Naramowicka/Czarna Rola. Moi dotychczasowi partnerzy biegowi wykruszyli się, a ponieważ samemu nie mogę się zmobilizować do biegania, więc szukam współtowarzyszy/współtowarzyszek do treningów.
Biegać mogę tylko wieczorami i nocami, gdy położę spać żonkę i synka. Od pon. do piątku ok. 21.00 - robię kółka Naramowicka-Serbska-Murawa-Lechicka.

Od czasu do czasu robię też dłuższe marszobiegi w nocy z piątku na sobotę, lub soboty na niedzielę, tak od 21.30 do 2.00-3.00, zazwyczaj w Puszczy Zielonce. Gdyby ktoś miał ochotę.

pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
dejwid
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich, jestem nowym forumowiczem z Poznania.
Mieszkam na grunwaldzie i biegam w okolicy lub nad Malta, wszystko zalezy od tego co sobie zaplanuje

Moje pierwsze pytanie, czy ktos biega z aplikacja RunKeeper?
Jakby co to jestem otwarty na jakies wspolne eventy, bieganie, wszystko do zrobienia!

Pozdrawiam.
lumbago

Nieprzeczytany post

Ja też tam latam baaaaaaardzo często A potem w górę do żurawińca!
Ewol
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam! Jestem bardzo zaawansowana w początek mojego biegania:) Szukam Kogoś z okolic Koziegłów do wspólnego pokonywania km... może sie ktoś znajdzie ktoś za kim będę mogła nadążyć:)
jelen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja tez Naramowice :) oferty nadal aktualne?
[url=http://run-log.com/profiles/profile/jelen][img]http://run-log.com/site_media/media/footer/jelen.png[/img][/url]
paweq123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hello ja chcialbym wlasnie zaczac biegac bo na zime trzeba troche kg zrzucic a wiadomo bieganie dieta :) i jakos pojdzie . Znaczy no Az tak strasznie gruby nie jestem ale :) Trzeba troche o siebie zadbac jeslii jest ktos chetny pisac na pw lub meaila paweq123@o2.pl albo gg://17490907

Mieszkam na Ratajach w okolicach malty Ale jak ktos jest z innego msc w poznaniu chetnie sie z nim umowie gdzie indziej czy na cytadeli czy w jakims parku czy placu Gdziekolwiek :)

Np . Pani jelen :) jesli jest Pani chetna pobiegac wspolnie i nie bedzie sie pani smiac z poczatkujacego biegacza :) to licze na kontakt :)

Pozdrawiam:)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam do wspólnego biegania po Lasku Marcelińskim w weekendy, a w przyszły weekend (nie jutro/pojutrze tylko za tydzień) zapraszam na Maltę - będziemy biegać z koleżanką i chętnie pobiegamy w większym towarzystwie).
trica
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej zaczynam dopiero biegac pół godzinki campus morawsko jest ktoś chetny do towarzystwa uprzedzam ze biegam narazie wolno.
ODPOWIEDZ