Magazyn Bieganie
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cieszy mnie artykuł o sprzęcie pomiarowym...wstyd przyznać ;)nie mam jeszcze takowego...a biegam od roku używam tylko iPoda:)
Mam nadzieję,że po przeczytaniu kolejnego tekstu o sprzętach...w końcu coś wybiorę
Zaraz polecę do kiosku
Mam nadzieję,że po przeczytaniu kolejnego tekstu o sprzętach...w końcu coś wybiorę
Zaraz polecę do kiosku
Bieganie mnie uszczęśliwia:))
-
- Stary Wyga
Chyba jednak lepiej wrzucać pełne treści artykułów niz spisy. A okładka...jesienna.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2009, 17:08 przez piomis, łącznie zmieniany 1 raz.
trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
E tam, zaraz wstyd Ja biegam od 5 lat, a używam tylko zegarka i myślę, że nieprędko się to zmienitruchcik pisze:Cieszy mnie artykuł o sprzęcie pomiarowym...wstyd przyznać ;)nie mam jeszcze takowego...a biegam od roku używam tylko iPoda:)
Zaraz polecę do kiosku
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
piomis - Nie bardzo rozumiem - możesz to jakoś przeredagować?piomis pisze:Chyba jednak wrzucać pełne treści artykułów niz spisy.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Moim zadaniem, zbiór źródeł, planów treningowych i innych bajerów zawartych w internecie (zarówno tutaj jak i na sąsiednich portalach) jest tak duży, że większość wyżej wymienionych tematów można znaleźć na forum (przetrenowanie - test ortostatyczny itp.). Szkoda kasy, jeśli nie ma w gazecie nic nowego.
Szukasz trenera?
[url=http://pawelgrzonka.pl/]Plany treningowe, kompleksowa opieka trenerska[/url], bieganie, chód sportowy
[url=http://pawelgrzonka.pl/]Plany treningowe, kompleksowa opieka trenerska[/url], bieganie, chód sportowy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak a propo gdzie Wy kupujecie bieganie bo w zadnym z kiosków które odwiedzam przewaznie InMedio go nie ma, specjalnie do empiku mi nie po drodze, tylko nie piszcie ze prenumerata bo tego tez nie lubie.bieganie.pl pisze:Skomentuj ten artykuł
Kiedys bywaly wlasnie w inMedio teraz jakos nie moge tego uswiadczyc.
pzdr
andrzej/gdy
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rzecz gustu - ja po siedzeniu w pracy przed kompem i po pracy na forum lubię sobie poczytać coś papierowego.Maks pisze:Moim zadaniem, zbiór źródeł, planów treningowych i innych bajerów zawartych w internecie (zarówno tutaj jak i na sąsiednich portalach) jest tak duży, że większość wyżej wymienionych tematów można znaleźć na forum (przetrenowanie - test ortostatyczny itp.). Szkoda kasy, jeśli nie ma w gazecie nic nowego.
A poważnie, w "Bieganiu" są świetne teksty "wspominkowe" o różnych sławnych personach i miejscach lekkoatletyki, ciekawe relacje z rozmaitych Ironman-owych imprez itp. - nie chciałoby mi się specjalnie tego szukać w sieci. ROzrywka - wiadomo, że rozrywka, zabijacz czasu, na dobrym poziomie.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczoraj w 2 empikach w Poznaniu również wciąż październikowy numer był.
-
- Wyga
A czy istnieje mozliwosc zakupienia prenumeraty w .PDF ?? To bylby strzal w dziesiatke dla osob z zagranicy. Oczywiscie kwestia zabezpieczenia pdf. przed wydrukiem i naznaczenia znakiem wodnym pozostaje, ale tak pytam.... Nigdzie nie moge znalezc informacji dot. prenumeraty na bieganie.pl, zagraniczna jest mozliwa??
Dzieki z gory za krotki feedback
Dzieki z gory za krotki feedback
Never stop exploring!
-
- Rozgrzewający Się
troche sie tego nazbieralo, wiec odpowiadam po kolei:
listopadowy numer z przyczyn od nas niezależnych miał niestety duży poślizg w drukarni i dopiero od wtorku/środy będzie dostępny
gdzie można kupić? EMPiK, InMedio, Relay, kioski RUCHu - ale te biorą zazwyczaj kilka egzemplarzy jak ktoś o to pyta, więc najlepiej umowić się z kioskarzem indywidualnie.
najprościej i najtaniej wychodzi prenumerata - można to zrobić online na naszej stronie www.bieganie.com.pl
wiem, wiem ostatnio dodane tam artykuły okrył już kurz, ale w ciągu 2-3 dni będzie sama świeżyzna obiecuję.
prenumeratę zagraniczną ? też realizujemy tylko z dopłatą za przesyłkę, w sprawie szczegółów najlepiej kontaktować się w tej sprawie na mail: sekretariat@bieganie.com.pl
co do wersji w pdf - rozważaliśmy taką opcję, ale to raczej śpiew przyszłości - czy nie miło jest wziąć czasem gazetę pod pachę do autobusu, metra, ....lub bardziej intymnych pomieszczeń i sobię chwilę poczytać "unplugged" [/quote]
listopadowy numer z przyczyn od nas niezależnych miał niestety duży poślizg w drukarni i dopiero od wtorku/środy będzie dostępny
gdzie można kupić? EMPiK, InMedio, Relay, kioski RUCHu - ale te biorą zazwyczaj kilka egzemplarzy jak ktoś o to pyta, więc najlepiej umowić się z kioskarzem indywidualnie.
najprościej i najtaniej wychodzi prenumerata - można to zrobić online na naszej stronie www.bieganie.com.pl
wiem, wiem ostatnio dodane tam artykuły okrył już kurz, ale w ciągu 2-3 dni będzie sama świeżyzna obiecuję.
prenumeratę zagraniczną ? też realizujemy tylko z dopłatą za przesyłkę, w sprawie szczegółów najlepiej kontaktować się w tej sprawie na mail: sekretariat@bieganie.com.pl
co do wersji w pdf - rozważaliśmy taką opcję, ale to raczej śpiew przyszłości - czy nie miło jest wziąć czasem gazetę pod pachę do autobusu, metra, ....lub bardziej intymnych pomieszczeń i sobię chwilę poczytać "unplugged" [/quote]
- ŁoBoG
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:50
hmm... Od kiedy pamiętam to BIEGANIE ukazywało się zawsze ze sporym opóźnieniem, przeważnie po 20-stym, czasem udawało się wcześniej dostać; wówczas była to miła niespodzianka cóż... warto jednak poczekac. Po cichu jednak zastanawiam się nad prenumeratą. PZRD!