Do najbliżeszego Decathlonu mam ok 180km, także nie mam gdzie się im przyjżeć.. a widzę, że na allegro pojawiły się z marżą

Pozdrawiam i Dziękuję za ew. odpowiedzi,
Krzysiek
Jak masz 88 w pasie to pewnie jeszcze się na "eLke" łapiesz. Te spodnie nie mają jakiś szerokich nogawek więc nie ma obawy , na piętę Ci nie będą zachodzić.stookpuk pisze:ja poprzednią zimę biegałem w bawełnianych gaciach, ino pod spodem mialem taką bielizne 'oddychającą' i było OK. Ale tamte spodnie już troche mnie denerwowały... zjeżdzały mi z tyłka i wchodziły pod but momentami, co mnie do szefskiej pasji doprowadzało. A jak rozmiarówka się ma ? ja wolałbym ciaśniejsze niż większe, mam w pasie gdzieś z 88 wzrostu 175.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Ale jest jeszcze isolate 1000 jak i deefus 2000 wiec mylicie inne linie produktów... Deefusy wszystkie się na zimę nie nadadzą najlepiej, bo są to leginsy wiosenno-jesienne, a isolate zimowe i tyle.papikus pisze:Witam wszystkich,
ja biegam w Legginsach Isolate 2000 i wydają się idealne na dzisiejszą pogodę.
Moje mają gumkę do wiązania, nie wiem jak w Deefuz 1000, ale myślę, że posiadają podobny system.
Tak jak pisał przedmówca "1000" będzie za chłodna na taką pogodę jak dziś.
Mam dokładnie ten model i powiem szczerze, że jak biegam o 6 rano to jest mi bardzo bardzo zimno. Aczkolwiek na jesień/początek wiosny nadają się idealnie. No i są w rozsądnej cenie a to dla mnie duży plusstookpuk pisze:Witam, mam pytanie.. czy ktoś z forumowiczów użytkuje albo widział spodnie Kalenji Deefuz 1000 ? Jak bardzo są one cieńkie, albo jak bardzo grube ? np. czy przy obecnej pogodzie da rade w nich biegać, bez kaleson jakiś dodatkowych. Czy mają gume na pasie czy tylko sznurek
.
Do najbliżeszego Decathlonu mam ok 180km, także nie mam gdzie się im przyjżeć.. a widzę, że na allegro pojawiły się z marżą
Pozdrawiam i Dziękuję za ew. odpowiedzi,
Krzysiek
Kolego emilpe chyba nie czytasz uważnie pisałem że biegam w Isolate 2000 i są OK. A Deefuz1000 są za cienkie na taką pogodę, bo o takie się pytał autor tematu.emilpe pisze:Ale jest jeszcze isolate 1000 jak i deefus 2000 wiec mylicie inne linie produktów... Deefusy wszystkie się na zimę nie nadadzą najlepiej, bo są to leginsy wiosenno-jesienne, a isolate zimowe i tyle.papikus pisze:Witam wszystkich,
ja biegam w Legginsach Isolate 2000 i wydają się idealne na dzisiejszą pogodę.
Moje mają gumkę do wiązania, nie wiem jak w Deefuz 1000, ale myślę, że posiadają podobny system.
Tak jak pisał przedmówca "1000" będzie za chłodna na taką pogodę jak dziś.