SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kociemba - Grzesiek ju¿ do mnie dzwoni³. Zabieram go o 7:40 z Wroc³awskiej.
Pytanie tylko, czy znajdzie siê chêtny, aby poprowadziæ Grzesia na M³ociny. FREDZIO? Madach?
Libi - no to biegamy razem, i z Leszkiem Jak siê bêdziesz czu³a gorzej, to skoñczysz po 5 km, a jak lepiej - to zrobisz z nami jeszcze jedn± pêtelkê. Do jutra!
Pytanie tylko, czy znajdzie siê chêtny, aby poprowadziæ Grzesia na M³ociny. FREDZIO? Madach?
Libi - no to biegamy razem, i z Leszkiem Jak siê bêdziesz czu³a gorzej, to skoñczysz po 5 km, a jak lepiej - to zrobisz z nami jeszcze jedn± pêtelkê. Do jutra!
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Libi - no to pobiegamy razem, i z Joycat Jak się będziesz czuła gorzej, to skończysz po 5 km, a jak lepiej - to zrobisz z nami jeszcze jedną pętelkę. Do jutra!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja mam jutro kross ) ale na Młociny moge pobiec.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki !!!
Ostatnio Madach wspominał, że chętnie pobiega z Grześkiem. A może będzie chciał spróbować ktoś nowy? Może trzeba kogoś ośmielić. Ja zacząłem biegać z Grześkiem jak Janek w Kampinosie po prostu przekazał mi pasek do prowadzenia i tak już zostało. Byłem przerażony przez 5 min. a potem było fajnie.
Fredzio, co z UTWOREM !!! Więdnę!
Ostatnio Madach wspominał, że chętnie pobiega z Grześkiem. A może będzie chciał spróbować ktoś nowy? Może trzeba kogoś ośmielić. Ja zacząłem biegać z Grześkiem jak Janek w Kampinosie po prostu przekazał mi pasek do prowadzenia i tak już zostało. Byłem przerażony przez 5 min. a potem było fajnie.
Fredzio, co z UTWOREM !!! Więdnę!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja niestety dzisiaj nie mogłem przyjechać na SBBP ... sprawy służbowe, ale z Barciorem do południa biegaliśmy w Kabatach. Jutro się też wybieramy do Kabat na bieganie ok. 120 min w tempie ok 5:30. Czy ktoś się pisze??
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Kociemba - sorry za utwówr, jeszcze trochę, zrozumiesz dlaczego.
Ale dzisiaj był skład wielki - spóżniłem się a potem biegłem przez oierwssyz kilometr i ciągle kogos z sbbp mijałem - jak na jakimś pochodzie
Pochód zamykali połamani po piłce nożnej Madach i Piro a otwierał Mietek.
Ale dzisiaj był skład wielki - spóżniłem się a potem biegłem przez oierwssyz kilometr i ciągle kogos z sbbp mijałem - jak na jakimś pochodzie
Pochód zamykali połamani po piłce nożnej Madach i Piro a otwierał Mietek.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Nobi, fajowsko !!!
Rozmawiałem dziś z Grzesiem, zapowiada się na 25.12.2003. Ja raczej też będę. Pobiegamy z Grześkiem na zmianę.
Bardzo się cieszę, że pojawił się na SBBP Janek. Grześ opowiadał mi o niespodziewanym spotykaniu w autobusie. Janek, liczę , że będziesz pojawiał się częściej. Chętnie służę transportem. Przy okazji przypominam o niedzielnym Kampinosie. 8:00 na parkingu w Opaleniu. Janek, mogę po Ciebie podjechać.
FREDZIO - czeka nas poważna rozmowa. Bieganie, bieganiem, ale sztuka wymaga ofiar. Potrzebuję twojego rapu "nie tylko od święta".
Rozmawiałem dziś z Grzesiem, zapowiada się na 25.12.2003. Ja raczej też będę. Pobiegamy z Grześkiem na zmianę.
Bardzo się cieszę, że pojawił się na SBBP Janek. Grześ opowiadał mi o niespodziewanym spotykaniu w autobusie. Janek, liczę , że będziesz pojawiał się częściej. Chętnie służę transportem. Przy okazji przypominam o niedzielnym Kampinosie. 8:00 na parkingu w Opaleniu. Janek, mogę po Ciebie podjechać.
FREDZIO - czeka nas poważna rozmowa. Bieganie, bieganiem, ale sztuka wymaga ofiar. Potrzebuję twojego rapu "nie tylko od święta".
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Z mojego uczestnictwa jutro w Kampinosie nici - żona się buntuje. Postaram pojawiać się na SBBP częściej
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
24 osoby razem ze mną spóźnionym - to rekord frekwencji !!!
-
- Zaprawiony W Bojach
24 osoby...... to już na prawdę robi się klub sportowy . Możemy niedługo wydzielić sekcje..... dla początkujących, dla zaawansowanych, dla maratończyków, dla ..... i wiele wiele innych. A odłam Mokotowsko-wilanowski w osobach Nobii, Barcior, Ibex biegał dzisiaj w Kabatach
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Uzupe³niam relacjê Ibexa z weekendowych poczynañ SBBP informacj±, ¿e pó³nocno-zachodni od³am grupy biega³ wczoraj ponownie (ju¿ trzeci± niedzielê pod rz±d) w Puszczy Kampinoskiej. Pogoda okaza³a siê ³askawsza ni¿ w zesz³ym tygodniu: by³o ciep³o i nie pada³o. B³ota nie stwierdzono.
W sk³adzie: Leszek, Kociemba, Pebe, Dargch, W³odek i joycat zrobili¶my tradycyjn± pêtlê 26 km przez Mogilny Mostek do Palmir i stamt±d przez Pociechê do Sierakowa, i z powrotem do Opalenia.
By³a nawet gor±ca herbata - zas³uga Pebe.
Aha, jestem jeszcze wszystkim winna wa¿n± informacjê: w sobotê, w Lasku Bielañskim, Libi przebieg³a po raz pierwszy 12 km!!! BRAWO Libi!!
W sk³adzie: Leszek, Kociemba, Pebe, Dargch, W³odek i joycat zrobili¶my tradycyjn± pêtlê 26 km przez Mogilny Mostek do Palmir i stamt±d przez Pociechê do Sierakowa, i z powrotem do Opalenia.
By³a nawet gor±ca herbata - zas³uga Pebe.
Aha, jestem jeszcze wszystkim winna wa¿n± informacjê: w sobotê, w Lasku Bielañskim, Libi przebieg³a po raz pierwszy 12 km!!! BRAWO Libi!!