Maxithlon.com

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ostatnio zaciekawiła mnie pewna gra online, a właściwie maxithlon. Gram w nią już przeszło 2 msc. Jest to jedyna gra online, która mnie zaciekawila a grałem juz min. w Ogame, plemiona, gladiatus itp...
Pomyślałem, że zamieszcze na forum o bieganiu temat w związku z tą grą, ponieważ jej sensa jest powiazany z bieganiem. Dokładniej jesteśmy menagerem klubu lekkoatletycznego, mamy swoich zawodnikow, trenerów, zawody.
Jak narazie gra w nią niewiele Polaków w porownianiu do innych gier ale liczba sie stale zwiększa. Zachecam do zagrania, może uda nam sie wspólnie stworzyć jakieś Mityngi albo Mistrzostwa. :)

Pozdrawiam

www.maxithlon.com

Gra całkowicie po Polsku
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jestem absolutnym laikiem jeśli chodzi o tego typu gry bo zawsze wydawało mi się, że nie mają one większego sensu.
Możesz mi wyjaśnić dlaczego mają sens?
Rozumiem, że jestem managerem klubu i zawodników.
Moi zawodnicy są fikcyjni czy tacy rzeczywiście istnieją?
Startują w jakichś zawodach?
Ich wynik jest wypadkową statystycznej siły tych zawodników czy jak?
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

ja prawie 3 lata grałem w ogame u 12 , byłem nawet w top30, a flota top 10 jak odchodziłem, z czystym kontem i nigdy nie zezłomowany, a wielu próbowało hehehe

w plemiona grałem 3 miesiace ale zanudziłem sie na smierc teraz trochu dogladam farmy na facebooku :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Czemu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja jestem FPS'owym graczem... Za czasów łojenia w America's Army byłem 2 w Polsce i w pierwszej 12-tce na świecie :D na najpopularniejszej mapie. Ogólnie wspominam miło, ale po pewnym czasie stało się to problemem... Nie mogłem przestać :)... W końcu się udało urwać te ciągi. Gram nadal okazjonalnie, ale nie w AA - łoję w Call Of Duty 4 :)
Foo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

na ps3 ?;)
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30

Nieprzeczytany post

W maxithlonie wszyscy zawodnicy sa wymyśleni. Każdy zawodnik ma dane umiejętności i zależnie od umiejętności osiągają dany wynik. Np. Sprinter głownie potrzebuje siły i szybkości, a jeżeli biegałby płotki to jeszcze w małym stopniu liczy mu sie zwinność i skoczność. Każdy użytkownik może zorganizować zawody. Zaczynając od zwykłych regionalnych czy krajowych mityngów kończac na Mistrzostwach świata czy nawet Igrzyskach Olimpijskich.
Mamy swój stadion, który dowolnie rozbudowywujemy. Min. poziomu stadionu zależy ranga organizowanych zawodów, szybkość trenowania zawodników czy przypływ pieniedzy z zawodów poprzez bilety.

Pozdrawiam
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Foo pisze:na ps3 ?;)
Nie, nie - na PC