20 Bieg Legionów, Ustroń 7-11-2009

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ktoś się wybiera? Miło byłoby się przywitać i poznać na imprezie :oczko: Podobno to bardzo płaskie 10km, więc jeśli pogoda się uda można życiówkę poprawić :lalala:
PKO
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie jest tam łatwo o życiówkę. W jedną stronę biegniesz z rzeka (Wisła) a w drugą jakby pod prąd jej czyli masz lekko pod górkę.Poza tym będzie zimno. Trasa z tego co słyszałem nie jest też dokładna.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Im bliżej biegu tym więcej nieścisłości :echech: Biegnę więc nie po życiówkę, a dla zdrowia - górskie powietrze dobrze mi zrobi ;)
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W morde jeża, alem poległ z tym biegiem :echech: Od tygodnia dzień w dzień szukam coś o tym biegu, a nie łaska było popatrzyć, że 7.11 to sobota, a nie niedziela :orany: I takim oto sposobem zmaściłem sprawę na całej linii. Połapałem się ok 14:00, że 7.11 to właśnie dzisiaj :echech:
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hahaha: w takim razie została Ci jeszcze w Niedziele Węgierska Górka.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Właśnie wiem. Jadę zaraz do Intersportu - jeśli uda mi się (w końcu) kupić jakieś trailówki to pojadę. Tyle, że jak widzę różnicę wzniesień biegu to mnie ciarki przechodzą :hahaha: No ale skoro chcę w przyszłym roku zabrać się za biegi górskie, to będzie dobry (bo lekki) przedsmak tego co mnie czeka :-) Wiem że start w nowych butach to niezbyt dobry pomysł, ale patrząc na dzisiejszą pogodę nie spodziewam się żeby tam było szczególnie sucho ;)
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nic z tego, nie jadę :( Znalazłem tylko jedne buty - Reebok Premier z Gore-Texem -ale jakoś nie do końca byłem przekonany :chlip: Przegrzebałem kilka sklepów sportowych, ale nic nie znalazłem, więc bez traili nie biorę się za Węgierską Górkę :echech:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ