Leginsy
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
http://www.mikesport.pl/go/_info/?id=41 ... =cpc&utm_c , znalazłem dużo taniej, czy to są takie same ?Svolken pisze:Kupiłem je w czasie maratonu warszqwskiego w namiocie expo, ale to był sklep http://www.olimpius.pl/index/show/p_wie ... on_BK.html
-
- Rozgrzewający Się
Lubusz - dzięki za wszelkie info! Bardzo są dla mnie pomocne, bo moja korespondencja ze sklepem jakos zamarła. (Czyzby mnie olali, bo akurat nie maja mojego rozmiaru.....)
Lubusz, Svolken - dajcie jeszcze znac jak sie Wam biega w tych CW-Xach
Czy czujecie zalety tego ucisku, czy to bardziej dziala jak taki bajer?
Pozdro!

Pozdro!
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Dzisiaj wstawiliśmy tekst o nich. Mnie teraz zastanawia zarzut jednego z forumowiczów czy aby na pewno to jest kompresja? Sam nie wiem teraz komu wierzyć - informacją podaną przez producenta czy opinią nieznanego forumowicza 

"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Witaj !runner77 pisze:Lubusz - dzięki za wszelkie info! Bardzo są dla mnie pomocne, bo moja korespondencja ze sklepem jakos zamarła. (Czyzby mnie olali, bo akurat nie maja mojego rozmiaru.....)
Pozdro!
Jestem w okresie roztrenowania. Nie biegam za dużo i za szybko.
W tych leginsach zrobiłem 1 trening 10 km, 5.00/km
Biegło mi się bardzo dobrze. Nie ma co się dziwić, dotychczas wszystko co miałem było luźne. Przed biegiem trzeba dobrze zaciągnąć tasiemkę przy wciągniętym brzuchu. Wtedy leżą na swoim miejscu

Ja osobiście jestem w siódmym niebie jak coś znajdę dopasowanego z ubrań dla siebie. 2 miesiące temu kupiłem prawie za 200 zł leginsy asicsa. Totalna porażka !
325 złotych jest dla mnie do przyjęcia nawet gdyby one nie miały właściwości stabilizujących kolano, a były tylko dopasowane. Z tego co wiem z CW-X to rozmiarówka jest w drodze. Możesz do nich zatelefonować. Bardzo przestępny gość odpowiada rzeczowo na pytania !
Pozdrawiam !
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Mam je od miesiąca i już przy nich zostałem. Są obcisłe i mało rozciągliwe, ale bez przesady. Nie chę na siłę reklamować, bo to nie mój interes, ale chyba kupię drugą parę model Pro. A pewnie i trzecią również z myślą o ciepłych miesiącach. Przy +2 mi wystarczały, a na minusowe temperatury założę dodatkowo Dobsomy. Ja jestem bardzo zadowolonyrunner77 pisze:Lubusz, Svolken - dajcie jeszcze znac jak sie Wam biega w tych CW-Xach. Czy czujecie zalety tego ucisku, czy to bardziej dziala jak taki bajer?
Pozdro!

-
- Wyga
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak na teraz, to zdecydowanie krótkie.
- Eddie