Witam i pytanie

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

mój czas dzisiejszy na 10km= 00:54:49 słaby strasznie ale teren był bardzo błotnisty nierówny krzaczasty i w ogóle taki wymagający.... ale i tak nie zmienia to faktu że jestem niezadowolony :)
PKO
kir_one
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nowy rezultat 10km 59:03 :):):):)
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kir_one pisze:Nowy rezultat 10km 59:03 :):):):)
Przypadkiem nie mieszkasz w miarę blisko Ustronia? Bo w niedzielę jest bieg na 10km (20 Bieg Legionów) - z tego co czytałem to trasa jest bardzo płaska, więc idealna do bicia rekordów. Jeśli masz niedaleko to polecam - ja jadę :hej: Jakimś sposobem na imprezach biegowych człowiek wydusza z siebie dużo więcej :oczko: Jeśli pogoda się nie popsuje to mam nadzieję pobić swój rekord z biegu żorskiego, który przez jedno paskudne wzniesienie i moje złe odżywianie przed biegiem był porażką, choć i tak czas był lepszy niż myślałem, że wykręcę :oczko:
kir_one
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam ArturS jestem z Gorzowa Wlkp. więc nie mam blisko,ale dzięki za info i znowu muszę się pochwalic,nowy rekordzik wczraj trzasnołem :) 00:58:27 dzisiaj odsapnę troszkę i tylko 5km zrobie ale za to skatuję się na rowerku Pozdro
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kir_one pisze:Witam ArturS jestem z Gorzowa Wlkp. więc nie mam blisko,ale dzięki za info i znowu muszę się pochwalic,nowy rekordzik wczraj trzasnołem :) 00:58:27 dzisiaj odsapnę troszkę i tylko 5km zrobie ale za to skatuję się na rowerku Pozdro

pomarudze....

jak tak na kazdej 10stce bedziesz sie scigał to mozesz sie zajechac

Jak to jest wstep do biegania to chodzi o wolne bieganie aby przygotowac organizm i miesnie do kolejnych tygodni wg planu

testy mozesz sobie robic np co 6 tygodni a nie na kazdym treningu na 10 km bo to moze sie okazac bledem

Nie wspominam juz tutaj o sprawach zwiazanych z pulsem i hrmax ktore trudno dobrze wyznaczyc
jesli np biegasz te 10 km w zakresie np ok 85 %Hrmax to takie treningi na dluzsza mete nie beda budowac formy

Raz biega sie szybciej raz wolniej Jest ttuaj dzial Trening gdzie sa podst informacje
kir_one
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki mario36 za wskazówki ale muszę oznajmic z wielką dumą i zadowoleniem że zbiłem już czas do 00:55:27 i wezmę sobie twoje uwagi do serca i jak na razie trochę przystopuję bo rzeczywiście mogę źle na tym wyjśc dzięki i pozdro
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ