Komentarz do artykułu Bieg Warciański 25.10.2009
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W dzieciństwie miałem chyba mniej szczęścia - przeważnie do Koła dojeżdżaliśmy po biegach młodzieżowych.
Kiedyś zdarzyło mi się, że nie dojechał jeden ze zgłoszonych zawodników i ojciec w formie rekompensaty pozwolił mi wystartować na 10km z przykazaniem, że jeśli się zmęczę mam wsiąść w autobus "Koniec Biegu". Ach co to było za przeżycie! Pamiętam jak wszyscy mnie po drodze oklaskiwali (miałem 10 lat), a ktoś nawet poczęstował jabłkiem i wodą ze studni. Na finiszu udało mi się nawet wyprzedzić zawodniczkę ojca, ale sprint w końcówce zupełnie pozbawił mnie sił i na mecie nie byłem w stanie wydukać ani słowa do mikrofonu.
Jadąc na swój pierwszy maraton do Poznania powiedziałem rodzince, że jadę na dyszkę do Koła, żeby się o mnie nie martwili. Tak, Koło to było niezłe alibi.
Do Koła wróciłem po latach tylko raz. Jakoś "przypadkowo" wyrównałem wtedy życiówkę biegnąc pod silny wiatr. Ach, gdybym wiedział, że tak mało mnie dzieli od nowego rekordu! Pewnie jeszcze kiedyś tam zawitam.

Jadąc na swój pierwszy maraton do Poznania powiedziałem rodzince, że jadę na dyszkę do Koła, żeby się o mnie nie martwili. Tak, Koło to było niezłe alibi.

Do Koła wróciłem po latach tylko raz. Jakoś "przypadkowo" wyrównałem wtedy życiówkę biegnąc pod silny wiatr. Ach, gdybym wiedział, że tak mało mnie dzieli od nowego rekordu! Pewnie jeszcze kiedyś tam zawitam.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Nene
- Stary Wyga
-
- Zaprawiony W Bojach
ja będę bił rekord sezonu, trasa ponoc jest szybka i z atestem
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja będę dreptał Ci po piętachTomek Michałowski pisze:ja będę bił rekord sezonu, trasa ponoc jest szybka i z atestem

-
- Rozgrzewający Się
Zgadzam się ze wszystkimi:)
Koło jak na małe miasto organizuje bardzo dobre biegi w których udział może brać każdy.Bieg Warciański czy Kolska Patera. Jeszcze dawniej był też Bieg Krokus jak się dobrze orjętuje już go od kilku lat nie ma a szkoda..
na ten bieg jeżdżę od szkoły podstawowej nie opuściłem od tamtej pory żadnego biegu choć nie zająłem nigdy dobrego miejsca aż do zeszłego roku,kiedy to udało mi się wygrać w kategorii gimnazjalnej. Szkoda że w tym roku nie ma kategorii ponadgimnazjalnej może bym powtórzył wynik?:) Ale za to wystartuje w biegu głównym,chciałem to zrobić już od dawna:) Mój plan na ten bieg to przybiec coś około 40 minuty jak się uda to lepiej ale wątpię bo jestem po chorobie i antybiotyki mnie trochę osłabiły. Ale wszystko się okaże. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:)
Koło jak na małe miasto organizuje bardzo dobre biegi w których udział może brać każdy.Bieg Warciański czy Kolska Patera. Jeszcze dawniej był też Bieg Krokus jak się dobrze orjętuje już go od kilku lat nie ma a szkoda..
na ten bieg jeżdżę od szkoły podstawowej nie opuściłem od tamtej pory żadnego biegu choć nie zająłem nigdy dobrego miejsca aż do zeszłego roku,kiedy to udało mi się wygrać w kategorii gimnazjalnej. Szkoda że w tym roku nie ma kategorii ponadgimnazjalnej może bym powtórzył wynik?:) Ale za to wystartuje w biegu głównym,chciałem to zrobić już od dawna:) Mój plan na ten bieg to przybiec coś około 40 minuty jak się uda to lepiej ale wątpię bo jestem po chorobie i antybiotyki mnie trochę osłabiły. Ale wszystko się okaże. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:)

Radziu123
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Niesamowity poziom, ponad 25% zawodników poniżej 40 minut ? Kosmos.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no i było szybkogasper pisze:ja będę dreptał Ci po piętachTomek Michałowski pisze:ja będę bił rekord sezonu, trasa ponoc jest szybka i z atestem- przy korzystnych wiatrach może być szybko