Hahaha - zawstydziłaś mnie :D ... No masz rację.cafe pisze:Nie roztrząsajmy konkursu pod względem rozterek moralnych. Jesteśmy dorośli, potraktujmy to jak zabawę ... takie jest moje zdanie.
Konkurs na Blog
Moderator: infernal
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
- Życiówka w maratonie: brak
No przepraszam po prostu ktoś stara się nam urozmaicić pisanie, motywować, wreszcie coś nam podarować, a tu ciągłe jęki, że coś nie tak ...
Z tymi wszystkimi ulepszeniami bloga - to był kawał dobrej roboty, a teraz będzie trudny wybór, bo połowa blogów wygląda optycznie tak samo )
Z tymi wszystkimi ulepszeniami bloga - to był kawał dobrej roboty, a teraz będzie trudny wybór, bo połowa blogów wygląda optycznie tak samo )
-
- Zaprawiony W Bojach
Mnie też się wydaje, że zbyt bardzo pochylamy się nad tym pomysłem i roztrząsamy różne aspekty. Dla jednego może być motywacją, dla drugiego nie. Jeden uważa, że wszyscy powinni głosować, drugi, że tylko blogowicze. Jeden, że powinno oceniać się merytoryczną wartość wypisek z treningów, inny da punkty za malownicze opisy krajobrazów wybieganych tras... I wszystko dobrze
Uważam, że to bardzo fajny pomysł, i dzięki red.nacz. zań.
Uważam, że to bardzo fajny pomysł, i dzięki red.nacz. zań.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Pomysł fajny,żeby rozwijac i promowac strone, ale od umieszczenia pomysłu do jego realizacji powinien być krótszy czas...da dyskusja jest zbyt długa imho, im więcej się dyskutuje, tym więcej dziwnego uczucia, że ten blog to taki wyścig szczurów.. wiem , że to przyspiesza promocje strony i ogólnie dla mnie bomba od czasu do czasu taki konkursik ,ale troche szybciej i zgrabniej powinno sie to odbywac, tak żeby ten blog nie zatracił swojej atmosfery, czyli osób ktore prowadzą dziennik głownie dla siebie, dyskutując i wymieniajac sie doswiadczeniami z innymi...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak długa dyskusja pewnie jest niepotrzebna, zwłaszcza ta część o "zasadach" jak ocenić który lepszy a który gorszy
Mi chodziło tylko o jakieś partnerskie wybranie metody głosowania. Ale już metoda jest i muszę tylko to teraz ogłosić.
Mi chodziło tylko o jakieś partnerskie wybranie metody głosowania. Ale już metoda jest i muszę tylko to teraz ogłosić.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
PROKURATOR - WETERAN
Stwierdzam, że głosowanie, które tu się odbywa w poważnych instytucjach uważane byłoby za nieważne. Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący... Yyyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący... Czarna za - lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna przeciw - biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta metoda jest najdoskonalsza.
BRODACZ
No świetnie, ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?
Jakoś tak mi się przypomniało.... :>
Pozdrawiam
Stwierdzam, że głosowanie, które tu się odbywa w poważnych instytucjach uważane byłoby za nieważne. Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący... Yyyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący... Czarna za - lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna przeciw - biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta metoda jest najdoskonalsza.
BRODACZ
No świetnie, ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?
Jakoś tak mi się przypomniało.... :>
Pozdrawiam
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Mam taki pomysł, aby w jakiś sposób nagradzać tych wszystkich blogerów, którzy ZREALIZOWALI CELE NAKREŚLONE PRZEZ SIEBIE I PODANE DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI.
Oczywiście niektóre cele nie są precyzyjnie określone i trudno byłoby może je zweryfikować nawet samemu autorowi, ale byłaby to motywacja do precyzyjnego określenia celu oraz byc może do wielkodusznosci Szanownej Redakcji .
Oczywiście niektóre cele nie są precyzyjnie określone i trudno byłoby może je zweryfikować nawet samemu autorowi, ale byłaby to motywacja do precyzyjnego określenia celu oraz byc może do wielkodusznosci Szanownej Redakcji .
Czarek