Komentarz do artykułu Nike+ Human Race 24.10.2009
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Fajna inicjatywa ale bzdetna zarazem. Można jechać autem przywiązać but do holownika i tak zrobić rekord świata z nike+ na 10km
lub jechać w kółko gdzieś na placyku otworzyć drzwi i butem imitować krok biegowy 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Spróbuj, ten rekord świata raczej Ci nie wyjdzie.
-
- Rozgrzewający Się
Czy żeby wystartować w biegu trzeba mieć gadżety Nike+ ??? Na przykład buty z tym czujnikiem?
Czy można się gdzieś zapisać, gdy nie ma się takiego pakietu Nike+ ?
Czy są koszulki biegowe przygotowane na ten bieg? Jakieś opłaty czy coś takiego? Proszę o szybkie odpowiedzi. Jeśli można to też na mejl: daniel3d@o2.pl
z góry dziękuję
Czy można się gdzieś zapisać, gdy nie ma się takiego pakietu Nike+ ?
Czy są koszulki biegowe przygotowane na ten bieg? Jakieś opłaty czy coś takiego? Proszę o szybkie odpowiedzi. Jeśli można to też na mejl: daniel3d@o2.pl
z góry dziękuję

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie ma koszulek, nie ma zapisów, nie możesz bez gadżetów Nike.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Każda inicjatywa biegowa jest warta poparcia. Szczególnie o charakterze masowym. Ale jakiekolwiek ograniczenia poza zdrowotnymi mijaja się z ogólną ideą biegać każdy może. Nie podoba mi się to. Ja mam ochotę biegać w gaciach po dziadku i starych trampkach i nie wezmę udziału w tej imprezie.
trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
-
- Rozgrzewający Się
Jesli nie masz Nike+, a masz ochote pobiec w sobote z cala grupa, to tez wpadnij na wybrana sciezke - roznica jest jedynie taka, ze twoje 10km "nie zaliczy sie" do ogolnego swiatowego wyniku, ale zostanie na zdrowie w twoich nogach:) ja mam Nike+, ale zabieram 3 "świeże" koleżanki do Skaryszaka, które po prostu chca pobiec ten dystans. I bedzie fajnie:)
-
- Stary Wyga
Ludzie uczestniczący w tym biegu są z pewnoscią świetni i dzięki za zaproszenie. Chodzi mi tylko o zasadę wprowadzoną przez firmę. Poprzednio biegłem bez jakiś gadżetów, dostałem zielony podkoszulek i było super. Jeszcze raz dzięki, ale machnę sobie dyszkę w Kampinosie. Z drugiej strony 3 "świeże" koleżanki...Zapraszam na przyszłość do Kampinosu ewentualnie na Młociny.
cosmonik pisze:Jesli nie masz Nike+, a masz ochote pobiec w sobote z cala grupa, to tez wpadnij na wybrana sciezke - roznica jest jedynie taka, ze twoje 10km "nie zaliczy sie" do ogolnego swiatowego wyniku, ale zostanie na zdrowie w twoich nogach:) ja mam Nike+, ale zabieram 3 "świeże" koleżanki do Skaryszaka, które po prostu chca pobiec ten dystans. I bedzie fajnie:)
- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:44
- Życiówka w maratonie: 3:32:39
- Kontakt:
Wcześniej była to prawdziwa biegowa impreza. Teraz został tylko marketing i parcie na sprzedaż gadgetów.
-
- Stary Wyga
pejot pisze:Wcześniej była to prawdziwa biegowa impreza. Teraz został tylko marketing i parcie na sprzedaż gadgetów.
No niestety mam takie wrażenie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Chodzi wam o jakąś szczególną frajdę biegania w wielotysięcznym tłumie?
Boicie się biegać samotnie czy o co chodzi ? Bez Imprez nie biegacie?
Nike namawia was tylko że jak już pobiegniecie do Kampinosu czy gdzie indziej to żebyście zalogowali swój bieg na ich stronę jeśli macie odpowiednie urządzenia.
Nike namawia was tylko że jak już pobiegniecie do Kampinosu czy gdzie indziej to żebyście zalogowali swój bieg na ich stronę jeśli macie odpowiednie urządzenia.
-
- Stary Wyga
Adam Klein pisze:Chodzi wam o jakąś szczególną frajdę biegania w wielotysięcznym tłumie?
No właśnie te urządzenia. Odpowiednie. Może to mój wrodzony sprzeciw do rzeczy mi narzucanych, i dlatego nie chce NIKE+. Mam swoje nimbusy i polara do pomiarów. Gdyby w Biegu Niepodległości wymagali założenia adidasów albo w maratonie jakiegoś innego okreslonego sprzętu to też bym pobiegł w inną stronę.
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Niezależnie od opinii tutaj prezentowanych - jest to jednak motywacja do wyjścia na trening i przy okazji świetna zabawa.
Ja już jestem po Human Race
Ja już jestem po Human Race

łukasz