Komentarz do artykułu Zwycięzcy: Tadesse i Jepkosgei w Birmi
- Jędrzej
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziwny jest ten... Maraton Poznański.
Z jednej strony mamy nowy rekord Polski na "nowej szybkiej trasie"
a z drugiej strony rozczarowujące wyniki tak zwanej "elity"
a na to wszystko cień kładą niejasności z wynikami sprzed roku.
Szkoda tych zeszłorocznych niejasności i tegorocznych wyników bo gdyby nie to naprawdę nie byłoby żadnych wątpliwości, który maraton jest największy, a tak w świadomości funkcjonuje że być może i tym razem jest jakiś przekręt.
szkoda
Z jednej strony mamy nowy rekord Polski na "nowej szybkiej trasie"
a z drugiej strony rozczarowujące wyniki tak zwanej "elity"
a na to wszystko cień kładą niejasności z wynikami sprzed roku.
Szkoda tych zeszłorocznych niejasności i tegorocznych wyników bo gdyby nie to naprawdę nie byłoby żadnych wątpliwości, który maraton jest największy, a tak w świadomości funkcjonuje że być może i tym razem jest jakiś przekręt.
szkoda
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
O Arturze było w innym temacie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A tak w ogóle, to czuję się dzisiaj jakoś też jak gdybym sam coś wygrał.
W grudniu w 2003 roku zorganizowałem spotkanie Jurka i Agnieszki i od tego spotkania zaczęła się ich współpraca. To nawet fotka z tamtego dnia:
Na zdjęciu siedzi jeszcze nasz kolega Lechu.
W grudniu w 2003 roku zorganizowałem spotkanie Jurka i Agnieszki i od tego spotkania zaczęła się ich współpraca. To nawet fotka z tamtego dnia:
-
- Wyga
Prosze zmienić opis: dobry rezultat Jarzyńskiej na ZNAKOMITY REZULTAT JARZYNSKIEJ i troche bardziej ją docenić==> zwyciężczyni wyprzedziła ją tylko o jakieś pół minuty. To jest to o co chodzi. To znaczy że Karolina praktycznie do końca walczyła o zwycięstwo, a nie tak jak w innych przypadkach, że nasi zawodnicy widzą zwycięzców tylko na starcie. Miejmy nadzieje, ze to jest przelom. Mnie sie to bardzo podoba: zwyciężczyni 1:11 i nasza kobieta też 1:11. SUPER!!!
-
- Rozgrzewający Się
dodam swoje dwa grosze do dyskusji
bawi mnie troche ta przepychanka ktory maraton najwiekszy Poznan czy Warszawa i liczenie kazdej glowy oraz niejasnosci z trasza czy z wynikami.
To trocha smieszne jesli wspomniec, ze bieg masowy w Birmingham (polmaraton) ukonczylo ponad 10 tys osob. i w dodatku z wynikami od 1.06 do 4.05
Dodatkowo troche szokujace jest ze najlepsi polscy dlugodystansowcy wybrali inne komercyjne imprezy zamiast pojawic sie na mistrzostwach swiata chocby w srodowisku mialy one niska wartosc.
Pozdrawiam z Birmingham i zapraszam na przyszly rok na polmaraton do Birmingham.
BTW - medal jest suuuuuper (w przeciwienstwie do mojego wyniku)
bawi mnie troche ta przepychanka ktory maraton najwiekszy Poznan czy Warszawa i liczenie kazdej glowy oraz niejasnosci z trasza czy z wynikami.
To trocha smieszne jesli wspomniec, ze bieg masowy w Birmingham (polmaraton) ukonczylo ponad 10 tys osob. i w dodatku z wynikami od 1.06 do 4.05
Dodatkowo troche szokujace jest ze najlepsi polscy dlugodystansowcy wybrali inne komercyjne imprezy zamiast pojawic sie na mistrzostwach swiata chocby w srodowisku mialy one niska wartosc.
Pozdrawiam z Birmingham i zapraszam na przyszly rok na polmaraton do Birmingham.
BTW - medal jest suuuuuper (w przeciwienstwie do mojego wyniku)
Radek
....................................
PAIN IS TEMPORARY
PRIDE IS FOREVER
....................................
PAIN IS TEMPORARY
PRIDE IS FOREVER
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam, ale na zdjęciu leży jeszcze nasz kolega Jędruś!Adam Klein pisze:To nawet fotka z tamtego dnia:
Pozdrawiam
[b]szuuu[/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Witamy na forum obecną (już po raz drugi) Mistrzynię Polski w Półmaratonie, zwyciężczynię Maratonu w Poznaniu.
Forumowe gratulacje raz jeszcze.
Ponieważ zbliża się Boże Narodzenie a ja już myślałem że po Mistrzostwie w Pile to nagranie będzie hitem to po Poznaniu jestem pewien że wiele/wielu biegaczy będzie chciało posłuchać jak specjalną Bożonarodzeniową piosenkę śpiewa Mistrzyni Polski/ zwyciężczyni maratonu w Poznaniu.
Może chciałabyś dodać jakieś zwrotki ?
Forumowe gratulacje raz jeszcze.
Ponieważ zbliża się Boże Narodzenie a ja już myślałem że po Mistrzostwie w Pile to nagranie będzie hitem to po Poznaniu jestem pewien że wiele/wielu biegaczy będzie chciało posłuchać jak specjalną Bożonarodzeniową piosenkę śpiewa Mistrzyni Polski/ zwyciężczyni maratonu w Poznaniu.
Może chciałabyś dodać jakieś zwrotki ?
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Nie byłam Mistrzynią Polski, gdy wyłam przedmiotową piosenkę. ) Nie dam się wrobić po raz drugi -proponuję utwór zregenerować. Nowe zwrotki wręcz są konieczne. Pozdrawiam.
[b]szuuu[/b]