Komentarz do artykułu Zwycięzcy: Tadesse i Jepkosgei w Birmi
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Coś tych wyników w 10 km ciągle nie ma.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
W Birmingham na 10 km Ritzenhein razem z czołówką 28:30
- zolek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
Trójka z Poznania wg http://www.poznanlive.com/index.html
1. 17 CHEBII Samson Kimeli Kenia-Nairobi 1977 02:19:14
2.YILMA BELETE Abraham Kenia-Nairobi 1982 02:21:57
3. SAWE Elisha Kiprotich Kenia-Nairobi 1982 02:22:58
1. 17 CHEBII Samson Kimeli Kenia-Nairobi 1977 02:19:14
2.YILMA BELETE Abraham Kenia-Nairobi 1982 02:21:57
3. SAWE Elisha Kiprotich Kenia-Nairobi 1982 02:22:58
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
nie wchodzcie na ta strone jest zawirusowana koniem trojańskim HTML:Illiframe-C
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
na maratonie w chicago mają mocne tempo na starcie... będzie się działo!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No cóż - co do Poznania - to jeśli chodzi o wyniki mężczyzn to nie ma co komentować, nie wiem po co Ci goście byli zaproszeni.
Zwycięstwo Agnieszki Gortel, trenowanej przez Jurka Skarżyńskiego, naszej koleżanki, forumowej MacGor bardzo cieszy.
Frekwencyjnie wygląda na to, że Maraton Poznański wygrał i to znacznie z Warszawą.
Bieg ukończyło 3994 biegaczy.
Wprawdzie nie wiem jak to jest możliwe, ale jeszcze w trakcie wyścigu, lista startowa liczyła 3866 biegaczy. Potem nastąpiło mam nadzieję, że nie cudowne rozmnożenie biegaczy i teraz lista jest szersza o 595 biegaczy. Może po prostu lista startowa nie była zaktualizowana do startu.
Zwycięstwo Agnieszki Gortel, trenowanej przez Jurka Skarżyńskiego, naszej koleżanki, forumowej MacGor bardzo cieszy.
Frekwencyjnie wygląda na to, że Maraton Poznański wygrał i to znacznie z Warszawą.
Bieg ukończyło 3994 biegaczy.
Wprawdzie nie wiem jak to jest możliwe, ale jeszcze w trakcie wyścigu, lista startowa liczyła 3866 biegaczy. Potem nastąpiło mam nadzieję, że nie cudowne rozmnożenie biegaczy i teraz lista jest szersza o 595 biegaczy. Może po prostu lista startowa nie była zaktualizowana do startu.
- Baqqq
- Rozgrzewający Się
Jak opuszczałem metę to było już ponad 3900, ile dobiegło do końca czasu nie wiem, teraz z okazji ukończenia pierwszego maratonu idę robić nic
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Baqqq][img]http://runmania.com/f/e884b8345cda7859aaec0cb92449dcb6.gif[/img][/url]
-
- Stary Wyga
Wnieś o powołanie komisji śledczej. Albo prościej poproś o wyjaśnienia organizatorów, czy czasem nie oszukali by pokonać Warszawę.Adam Klein pisze:...Bieg ukończyło 3994 biegaczy.
Słabo się robi! Z podniesionym czołem powiedz człowieku: tak, jestem zawistny i szukam dziury w całym! Smród na km z tego bije!
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Irimi - nie jestem zawistny.irimi pisze: Słabo się robi! Z podniesionym czołem powiedz człowieku: tak, jestem zawistny i szukam dziury w całym! Smród na km z tego bije!
Nie znasz mnie więc nie wiesz że zawiść to zupełnie nie moja cecha.
Ja po prostu opisuje fakty. FAKTY.
Rok temu - były niejasności. Więc chciałbym żeby raz było wszystko bez wątpliwości. Ale napisałem przecież na końcu moje przypuszczenie, że było to być może związane z nieprzygotowaniem list startowych.
Wg list bieg ukończyło 3994 biegaczy - i to jest też fakt o którym napiszemy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ukończyło ponad 4000 tylko coś nie teges było z niektórymi chipami, są też luki w wynikach kolejności na mecie, które będą uzupełnioneAdam Klein pisze:Wg list bieg ukończyło 3994 biegaczy - i to jest też fakt o którym napiszemy.
-
- Stary Wyga
To pogratuluj organizatorom i maratończykom w Poznaniu!
Mam nadzieję, że znajdziesz kiedyś jakieś pozytywy w tym, że coraz więcej ludzi biega maratony w Polsce, niezależnie od miejsca. Faktycznie w Poznaniu wyniki "elity" panów nie zachwycają. Mnie jednak bardziej cieszy, że corocznie maraton kończy Pan Prezydent Poznania. To bardziej niż wyniki elity zachęca ludzi do uprawiania biegania.
PS. Mam wrażenie, że niektórzy spędzili pół dnia przed kompem wcinając popcorn i szukając co też w Poznaniu nie wyjdzie. Śmiszne... ))
Mam nadzieję, że znajdziesz kiedyś jakieś pozytywy w tym, że coraz więcej ludzi biega maratony w Polsce, niezależnie od miejsca. Faktycznie w Poznaniu wyniki "elity" panów nie zachwycają. Mnie jednak bardziej cieszy, że corocznie maraton kończy Pan Prezydent Poznania. To bardziej niż wyniki elity zachęca ludzi do uprawiania biegania.
PS. Mam wrażenie, że niektórzy spędzili pół dnia przed kompem wcinając popcorn i szukając co też w Poznaniu nie wyjdzie. Śmiszne... ))
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle
- glootech
- Wyga
Pan prezydent Grobelny bierze udział chyba w każdym możliwym biegu w Poznaniu (a przynajmniej w dużej ich części). Naprawdę jestem z takiego prezydenta dumny (abstrahując od całej reszty - to nie miejsce na dyskusje o polityce). Szkoda tylko nieodżałowanego Macieja Frankiewicza.
W każdym razie w przyszłym roku śmiało można napisać - zapraszamy na największy maraton w Polsce
W każdym razie w przyszłym roku śmiało można napisać - zapraszamy na największy maraton w Polsce
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
termin na robienie życiówek i szybsza trasa zachęci pewnie jeszcze wieluglootech pisze: W każdym razie w przyszłym roku śmiało można napisać - zapraszamy na największy maraton w Polsce