Gratulacje!!!!asik_zoo pisze:Ja już jestem po moim debiucie w Warszawie. Życzę Wam wszystkim powodzenia i trzymam kciuki.
Mozesz pochwalić się czasem, miejscem? Jak długo się przygotowywalaś?
Gratulacje!!!!asik_zoo pisze:Ja już jestem po moim debiucie w Warszawie. Życzę Wam wszystkim powodzenia i trzymam kciuki.
POWODZENIA!!!!!waldekolsztyn pisze:Witam.
Ostatni wpis przed startem, do pracy na 13:00 i jutro wyjazd PKP 11:45. Ostatnia przebieżka 4km. Samopoczucie dobre, założenie: nieodwołalnie poniżej 4 godz. chociażby netto. Zrobię to !
pozdrawiam i na start.
No cóż, chwalic się nie mogę, bo czas - 5:50:42, ledwo się zmieściłam w limicie 6h. Miejsce w ostatniej setce, ale nie ostatnie.:]Fladra pisze:Gratulacje!!!! Mozesz pochwalić się czasem, miejscem? Jak długo się przygotowywalaś?
Jak to nie ma sie czym chwalić? Chyba nie każdy byłby w stanie pokonac maraton i do tego zmieściłaś się w czasie i masz medal. czy nieasik_zoo pisze:No cóż, chwalic się nie mogę, bo czas - 5:50:42, ledwo się zmieściłam w limicie 6h. Miejsce w ostatniej setce, ale nie ostatnie.:]
Przygotowania zaczęłam gdzieś tak w czerwcu, ale za ostro. Przeszłam przetrenowanie i zaczynałam od nowa, nawet lżej niż jest to zalecane przed maratonem.
Pozostaje mi tylko dolaczyć się do GRATULACJI!!!!Natkaas pisze:Brawo dla was obu! Naprawdę to wielkie osiągnięcie przebiec maraton!