Kraków też biega #2
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fotopstryk wezme tez nastepnym razem, a moze kamerzysta bylby inny To znaczy moze pstrykali by zdjecia jak paparazzi, Ci co to musza nieraz nadrabiac ganiajac tam i spowrotem po gorkach, zeby grupy sie wyrownaly
Zdjecia beda wtedy ciekawsze i bardziej naturalne
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Quote: from sms on 10:12 pm on Feb. 2, 2004
Fotopstryk wezme tez nastepnym razem, a moze kamerzysta bylby inny To znaczy moze pstrykali by zdjecia jak paparazzi, Ci co to musza nieraz nadrabiac ganiajac tam i spowrotem po gorkach, zeby grupy sie wyrownaly
Nie ma sprawy
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Kazim
- Stary Wyga
Ekstra zdjęcia. Mam prośbę przedstawcie się na tych zdjęciach, miło jest nicki dopasować do postaci. Wracając jeszcze do biegu od fortu do fortu to trasa ma jeden mankament. Musi być śnieg i mróz lub sucho. W sumie większość trasy wiedzie polnymi drogami i przy takiej aurze jak jest w tym tygodniu byłaby to walka o utrzymanie równowagi. Cieszę się, że traska przypadła Wam do gustu ale proponowałbym bieg w bardziej sprzyjających warunkach.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Panowie i kto zostal prezesem KKB"Dystans"? Sam nie moglem sie tam zjawic, bo musialem zostac dluzej w pracy. Opowiecie cos o spotkaniu?
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Lubu-dubu-lubu-dubu Prezesem naszego klubu - wyszlo mi jak w Misiu - został....Byku! W zarzadzie jest Krzycho. Wlasciwie cale spotkanie zeszlo nsprawach organizacyjnych, ale nakoniec troche bylo o CM, w szczego;lnosci nieszczesnesprawie zaswiadczen lekarskich. beda potrzebne - wystarczy jak wszedzie oswiadczenie. A teraz ide obiad.
SMS (ten co na zdjeciu dziez brzoza - w zoltym windstoperze
SMS (ten co na zdjeciu dziez brzoza - w zoltym windstoperze
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Zaświadczenia lekarskie NIE będą potrzebne. to tak dla jasności (SMS zgubił to małe istotne słówko)
Zarząd się ukonstytuował w składzie:
prezes Staszek Byczek (alias byku)
wiceprezes Andrzej Madej (na forum chyba nie pisze)
sekretarz Krzysiek Armatys (jw)
skarbnik Tomek Piórkowski
członek Krzysiek Rąpała (czyli nizej podpisany)
Zarządowi na ręce patrzyć będzie Komisja Rewizyjna:
przewodniczący Jan Stachow
członkowie Agnieszka Kuś i Krzysztof Pachla
Z Komisji też chyba nikt na forum nie pisze. Chociaż Agnieszka jest baaardzo widoczna kilka wpisów wstecz
(Edited by krzycho at 10:32 am on Feb. 4, 2004)
Zarząd się ukonstytuował w składzie:
prezes Staszek Byczek (alias byku)
wiceprezes Andrzej Madej (na forum chyba nie pisze)
sekretarz Krzysiek Armatys (jw)
skarbnik Tomek Piórkowski
członek Krzysiek Rąpała (czyli nizej podpisany)
Zarządowi na ręce patrzyć będzie Komisja Rewizyjna:
przewodniczący Jan Stachow
członkowie Agnieszka Kuś i Krzysztof Pachla
Z Komisji też chyba nikt na forum nie pisze. Chociaż Agnieszka jest baaardzo widoczna kilka wpisów wstecz
(Edited by krzycho at 10:32 am on Feb. 4, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Bede jutro o 17.30 ,lecz na obecnym etapie wytrenowania nie czuje sie na silach biec w waszym tempie.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Łubu-dubu - Prezesie naszego klubu, to ja Jarząbek
Widziałem się dzisiaj z Michałem z Gazety. Kazałem mu przyjść w niedzielę na nasze spotkanie. Pomimo iż ostrzegłem, że najpierw sprawimy mu lanie , to obiecał że przyjdzie. Oprócz tego zrobię krótką notkę o naszym klubie i spotkaniach, tylko musze się nieco odrobić. Pogadamy jeszcze z Michałem, żeby raz na miesiąc coś dał w gazecie. Co prawda od przybytku głowa nie boli, ale jak przyjdzie nagle 100 osób, to co?
Widziałem się dzisiaj z Michałem z Gazety. Kazałem mu przyjść w niedzielę na nasze spotkanie. Pomimo iż ostrzegłem, że najpierw sprawimy mu lanie , to obiecał że przyjdzie. Oprócz tego zrobię krótką notkę o naszym klubie i spotkaniach, tylko musze się nieco odrobić. Pogadamy jeszcze z Michałem, żeby raz na miesiąc coś dał w gazecie. Co prawda od przybytku głowa nie boli, ale jak przyjdzie nagle 100 osób, to co?
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Oglaszam ,ze sms zostal mianowany
Rzecznikiem Prasowym KKB"Dystans
Widac juz inicjatywe.
(Edited by byku at 8:18 pm on Feb. 4, 2004)
Rzecznikiem Prasowym KKB"Dystans
Widac juz inicjatywe.
(Edited by byku at 8:18 pm on Feb. 4, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bardzo trafna wg. mnie nominacja. Może wreszcie na bieżąco będzie wiadomo co się dzieje w klubie! SMS pisze świetnie, ponieważ informuje na bieząco co już zrobil i co zamierza zrobić.
A dotychczas byla z tym klęska. Przez caly m-c /od zebrania do zebrania/ nie moglem się nic dowiedzieć. Nawet na wysylane maile otrzymywalem z duzym opóżniemiem, lub nie otrzymywalem odpowiedzi.
Tak jakby nagle wszyscy wszystko odpuścili. A oni pracowali tylko nie umieli tego sprzedać. Obieg informacji musi być! SMS-gratulacje.
(Edited by Arturo 51 at 8:01 pm on Feb. 4, 2004)
(Edited by Arturo 51 at 8:03 pm on Feb. 4, 2004)
A dotychczas byla z tym klęska. Przez caly m-c /od zebrania do zebrania/ nie moglem się nic dowiedzieć. Nawet na wysylane maile otrzymywalem z duzym opóżniemiem, lub nie otrzymywalem odpowiedzi.
Tak jakby nagle wszyscy wszystko odpuścili. A oni pracowali tylko nie umieli tego sprzedać. Obieg informacji musi być! SMS-gratulacje.
(Edited by Arturo 51 at 8:01 pm on Feb. 4, 2004)
(Edited by Arturo 51 at 8:03 pm on Feb. 4, 2004)
Pozdr. Artur
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Wlasnie wykonalem plakaty,zachecajace do biegania z nami.
Jutro skoro swit,umieszcze je w miejscu naszych niedzielnych spotkan.
Jutro skoro swit,umieszcze je w miejscu naszych niedzielnych spotkan.