Komentarz do artykułu Wygraj zaprojektowany przez siebie w N

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

moosacho pisze:Prawie wszystko co mam do biegania jest z nike - nie bylo to jednak zamierzone- sugerowalem sie cena i wygladem, wychodzilo najtaniej i dobrze wygladalo. Z tym ze kupuje sprzet w UK, w Pl nie byloby mnie pewnie na niego stac. Po jakims czasie odwazylem sie kupic buty Nike i smigam teraz w 3 parze Structure Triax. Mysle ze niepredko przesiade sie na inny model.
a mnie nike po prostu odrzuca- jest to irracjonalne i śmieszne -wiem ale jak mogę to kupuje inne marki- chociaż nie są całkiem bez winy-buty zoom victory w miarę ok-ale lekki problem z zapiętkiem i uciskającym podwijającym się jeżykiem od spodu -niby drobiazgi a szlag trafić może-
kupiłem saucony fastfitche 3-ideał od początku do końca-:)

Ja jako target średnio się nadaję de segmentu nike+ itd...)
no ale ze spodenkami zaryzykowałem.
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Właśnie dostałem swoje Nike ID - i są wizualnie poprostu p i ę k n e. :)
Zaprojektowałem całe czarne Nike Free 5.0 z żółtą amortyzującą wkładką biegnącą wokół buta.
Aż nie wiem co mam z nimi robić.
Do tej pory zresztą za bardzo się nad Nike Free nie koncentrowałem a teraz mam więcej możliwości przyjrzenia się im.
Może wkleję później fotkę.

A gdyby ktoś w przyszłości coś projektował to ostrzegam przed kombinowaniem z kolorami - na ekranie komputera wszystko wygląda nieco inaczej niż w rzeczywistości, barwy są bardziej nasycone i można się pomylić. :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ