Kraków też biega #2
- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fredzio,to bedzie troche skomplikowane.
SMS przesle zdjecia do Krzycha.
Krzychu je ocenzuruje ,i umiesci w tym watku.
SMS przesle zdjecia do Krzycha.
Krzychu je ocenzuruje ,i umiesci w tym watku.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Byku, ja zaprawiony w walce z cenzura, wiec system bedzie inny. Wysle do Kazia Sedlaka i on umiesci je na swojej stronie i do Krzycha. Dzieki temu kazdy bedzie mogl sobie porownac, co zostalo ocenzurowane
-
- Zaprawiony W Bojach
Zdjecia sa juz dawno w moim komputerze, ale ten bolszewik - admin - sieci tak ustawil serwery, ze wyslac poczte z zalacznikiem mozna ale ok. 3 w nocy wysle wiec jutro z roboty. Udalo mi sie za to na podstawie wskazan z GPS zrobic mapke naszego biegu. Wyslalem ja do Byka i jak on to porowna z mapka Lasku Wolskiego, oraz powie sakramentalne "tak" (lub "nie") - to pewnie tez umiescimy, aby ludnosc z innych miast mogla zobaczyc sobie gdzie biegamy
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Rowniez uwazam, ze ta trasa jest warta biegania. Bardzo chetnie bede sie pisal na sobotnie wybieganko.Quote: from Kazim on 3:37 pm on Feb. 1, 2004
Najczęściej biegam wyruszając z pod fortu Batowice (lasek na os. Złotego Wieku) w stronę kolei trasa prowadzi przy działkach rekreacyjnych i obok Urzędu Skarbowego. Następnie przy torach kolejowych dobiegam do Zalewu. Tam ewentualnie trochę kręcę się po ścieżkach i obieram wariant powrotu (jest kilka możliwości żeby nie biegać tą samą trasą). Pętla wynosi od 10 do 15 km w zależności od wariantu. Niestety trasa jest kapryśna pod względem pogody. W tej okolicy jest kilka fortów (Batowice, Nad Sudołem, Mistrzejowice, Zesławice itd.). Można ustalić tak trasę aby połączyć ją z delikatnym zwiedzaniem.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Ano mokro i dość ciężko Na parę dni jestem wyłączony z biegania. Do wtorkowej burzy mózgów abstynencja na pewno.Quote: from byku on 8:10 am on Feb. 2, 2004
Krzycho chwal sie jak bylo na zawodach !?
A ja też z cenzurą też walczyłem i na gazetce klasowej w podstawówce przypinałem brzydkie dopiski;)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
Njaprzyjemniejeszy dla mnie moment to po Golgocie, ladowanie energii z brzozy A rozciaganie a'la Aga czuje do dzis, a juz myslalem, ze zakwasow pozbylem sie raz na zawsze!
- byku
- Zaprawiony W Bojach
To dlatego na zdjeciu podczas ladowania JestesW I E L K IQuote: from sms on 12:12 pm on Feb. 2, 2004
Njaprzyjemniejeszy dla mnie moment to po Golgocie, ladowanie energii z brzozy ...
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Zakupilem mapy Lasu Wolskiego (skala 1:10000 ,warstwice co 5m).
Dla chetnych,bede mial jutro na spotkaniu o 18.00
Dla chetnych,bede mial jutro na spotkaniu o 18.00
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki SMS za inicjatywę fotograficzną. Wreszcie i u nas coś drgnęlo w tym temacie. Fotki calkiem fajne.
Pozdr. Artur