Kraków też biega #2

Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 8:07 pm on Jan. 25, 2004
Tydzien temu to pobiegla z nami jakies 500 metrow, a dzis przebiegla cala trase, moze nieraz troche wlasnymi sciezkami, ale chrzest WOLSKI zaliczony :-)
Tyz prawda !
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

(Edited by byku at 12:37 pm on Jan. 26, 2004)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 4:47 pm on Jan. 25, 2004
Zdjatka sproboje przerzucic z tego cudaka do komputera i oczywiscie wysle by email.
Wyślij do mnie, to wystawie też gdzieś na widok publiczny.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from byku on 4:50 pm on Jan. 25, 2004

Nie bylo chetnych do rozciagania SMS-a (Agnieszka zadeklarowala sie za tydzien odpowienio do tego przygotowac)  ;)
ajajaj! szkoda, że tego nie bede widział :hej:, za tydzień startuję w maratonie dookoła Wolina
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
ewabo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Oj ! czuje ten "chrzest" w nogach :) nawet dzisiejszy malutki rozbieg nad Zalewem mi nie pomogl. Ale bylo super !! Dzieki znajomosci topografii  Lasku Wolskiego przez p. Stachowa nie zgubilam sie wsrod tych kretych, zasniezonych sciezek, ktore dziwnie jakos zawsze piely sie pod gore:)) Postaram sie byc za tydzien.
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja znów o grupie z Parku Jordana. Frekwencja była bardzo niska - w porywach do 4 osób. Tradycyjnie odłączyłem na końcu Sikornika, pobiegłem pod ZOO i przez Wolę Justowską a na wałach Rudawy minąłem się z grupą SCM.

S.
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...no bo jaka pora, taka i frekwencja :-) Ja bym tam sie kiedys wybral, moze jak sie cieplej zrobi, bo na razie to wole czolganie sie po lasku Wolskim :-)
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i zdjec robionych ostatnio niebedzie. Maszyneria wygrała z czlowiekiem, mimo iż czlowiek przeczyta linstrukcje, a nawet chcial zainwestowac w wsyalanie zdjec MMSem. Szkoda. Ale co sie odwlecze to nie uciecze. W niedziele czlowiek wezmie inny aparat, z ktorym juz takich problemow nie ma :-)
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to musimy się ladnie ubrać!
Pozdr. Artur
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak sie ladnie ubierzemy ,to moze frekwencja sie zwiekszy ? ;)
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Prosze tez cos zrobic, aby po bieganiu byc swiezutkim i pachnacym :-)
votec128
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tatatatata. :)                                                                     Czy ktos wie cos wiecej o basenie w niedziele w Aqua parku??Rowniez na temat sauny na wisle. Troche relaksu by sie przydalo.moge wziac znajoma no i.... :) w niedziele nie wiem czy pojde pobiegac bo niestety mam sesje.co bedziecie biegac w niedziele o 9.30??
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Basen w niedziele jezeli dobrze pamietam o 19.30 (potwierdze jutro) 80 minut za 7 zl.
W niedziele ma byc odwilz, i Las Wolski raczej odpada,prawdopodobnie pobiegniemy bulwarami jak dwa tygonie temu.
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nowohucka podgrupa CM robi sie coraz silniejsza i jest coraz bardziej sfeminizowana! Siedze sobie dwa dni temu w domu, pykam pilocikiem, tu "M-jak milosc", tam "Na wspolnej" - jednym slowem nuda. Nagle pik-pik w telefonie. "Kolego, moze bys cos pobiegal" - czytam. I tak z Agnieszka pobiegalismy 5 Yasso i troche jeszcze potruchtalismy. Dzis spotkalem Ewe. Pomimo ciezkich zakwasow, przyjdzie na nasze spotkanie w niedziele. Innymrazem - chyba w poniedzialek spotkalem kolezanke Ewy (byla z nami we Franfurcie) i tez namawialem ja na niedzielne bieganie. Co prawda nie powiedzialajeszcze tak, ale moze Ewa nad nia popracuje :-)
Biega jeszcze pare ludkow (plci meskiej) nad Zalewem, ale ja im gleboko w oczy patrze, usiluje nawiazac kontakt wzrokowy a oni przyspieszaja :-)
Tak wiec w niedziele co najmniej Ewa, Agnieszka ija, a moze ktos jeszcze? Dwa miejsca w automobilu jeszcze beda.
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja natomiast rozdalem w tym tygodniu , ludziom biegajacym w okolicy Blonia;Rudawa;Las Wolski , kilkanascie ulotek reklamowych (wielkosci wizytowki).
W ulotkach umiescilem informacjie o Grupach Biegowych,oraz o wtorkowym spotkaniu organizacyjnym KKB "Dystans"
Zobaczymy czy bedzie odzew :niewiem:
ODPOWIEDZ