Kraków też biega #2
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hehehe.Wlasciwie to tak.Chcialbym przebiec swoj pierwszy maraton w Krakowie w maju.Czy mi sie uda? DAMY RADE!! Jeszcze 4 miesiace.
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja z dzisiejszego biegania jestem bardzo zadowolony. Pogoda super, rozbieganie akuratne, i ten przypadkowy, póżniejszy rozdzial na 3 grupy, tez byl bardzo wlasciwy, chyba kazdy biegal tak jak lubi?
Pozdr. Artur
-
- Wyga
Bylo nie najgorzej.Lepszym rozwiazaniem byloby podzial na poczatku na grupki i omowienie co sie bedzie biegac.Czlowiek bedzie lepiej sie czol psychicznie i bedzie mogl lepiej rozlozyc sily by moc jak najefektywniej wykorzystac trening.Bo takie dzielenie podczas roznie wypada.Dzis nie wiedzialem co bede biegac i w jakim tempie.Nie znam za bardzo lasku bo nie jestem z krakowa,takze nie moge przewidziec co bedzie za zakretem.Rowniez nie znam jeszcze waszych mozliwosci i nie wiem "how far and how fast can we go".Ale, dopiero zaczynam swoja przygode z dluzszymi biegami i mysle ,ze sie naucze rozkladac sily podczas biegu.W koncu maraton to nie 800m :D .
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
A ilu was było? Dziewczyny były?
Bo wiecie, ja tam w Stolycy naopowiadałem, jak to tłumy na Błonia walą i takie tam w ogóle
Bo wiecie, ja tam w Stolycy naopowiadałem, jak to tłumy na Błonia walą i takie tam w ogóle
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Krzycho czytalem otwoich wyczynach w Stolycy.
O 9.30 bylo nas 13 sztuk,bez dziewczyn (Agnieszka zapowiedziala bytnosc za tydzien).
0 8.00 biegal Stachnie, Jasio i Kinga Ziolko.
O 9.30 bylo nas 13 sztuk,bez dziewczyn (Agnieszka zapowiedziala bytnosc za tydzien).
0 8.00 biegal Stachnie, Jasio i Kinga Ziolko.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Krzychu, to jest rozmowa w tzw"kuluarach". Teraz jest własnie czas na takie rozmowy, bo Prezesa trzeba jakoś wybrać.Quote: from krzycho on 3:14 pm on Jan. 7, 2004
Tak na poważnie, forum nie jest chyba właściwym miejscem na takie dyskusje z prostej przyczyny - pisuje tu raptem kilku z nas. Może jeszcze paru tylko podgląda, ale to chyba za wąskie grono. Takie sprawy lepiej "na żywo"...
(Edited by krzycho at 3:19 pm on Jan. 7, 2004)
votec128, rozumiem że się uczysz w Krakowie. Można wiedzieć gdzie? Być może Cię znam.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Poniewaz jestem łącznikiem z Agnieszką, to wyjasniam co od niej uslyszałem. Boleje, ze nie było jej dwa razy, ale dwa tygodnie temu byla poza Krk, a w niedziele zachorowala. Obiecala - i trzymam ja za slowo -ze w niedziele bedzie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Mnie również fajnie sie biegało. Co do spontanicznego podziału, to wcale nie narzekam. Troche wiecej pogadało się z ludzmi Moją grupe prowadził Andrzej Mrożek, który pomimo iż Stasiu tlumaczyl mu ze trzy razy, ktorym szlakiem biec, oczywiscie pomylil troche trasę, wiec przebieglismy calkiem spory kawalek wiecej. Bylo duzo z gory i niestety rownie duzo...pod gore. Na szczescie na koniec spotkaliśmy się ze Stasiem Byczkiem - przed Golgotą. Na Golgocie ladowanie "brzozkami" a potem ...znow zgubilismy sie troche, wiec bieglismy na azymut przez straszne chaszcze i szczesliwie dotarlismy do mety. Amen.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Quote: from sms on 8:10 pm on Jan. 12, 2004
. Na szczescie na koniec spotkaliśmy się ze Stasiem Byczkiem - przed Golgotą. Na Golgocie ladowanie "brzozkami" a potem ...znow zgubilismy sie troche, wiec bieglismy na azymut przez straszne chaszcze i szczesliwie dotarlismy do mety. Amen.
Bylem tak zakrecony po biegu z Karolem [po pokonaniu dwoch trzecich trasy tak wymieklem ze, puszczalem Karola dluzsza droga,bieglnac skrotami] ze,Twoje towarzystwo mobilizowalo mnie do biegu w znosnym tempie.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Wiele osob pytalo o relacje z wynikami pomiarow tetna na spotkaniu w hotelu Atrium.
Relacja jest na stronie
Krakowski Klub Biegacza "Dystans"
(Edited by byku at 9:08 am on Jan. 27, 2004)
(Edited by byku at 9:11 am on Jan. 27, 2004)
Relacja jest na stronie
Krakowski Klub Biegacza "Dystans"
(Edited by byku at 9:08 am on Jan. 27, 2004)
(Edited by byku at 9:11 am on Jan. 27, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapoznalem sie ze strona z wynikami naszych pomiarow tetna. Moze sie myle ale odnosze wrazenie ze ktos z nas zazartowal, ze komus to potrzebne bylo do celow prywatnych a my robilismy za malpki. No wiecie teraz robia licencjaty/i takie tam rozne/ jak to mowicie na forum. Na tej stronie jest to co kazdy wie bo przeciez wie co wpisal. Brak wnioskow! i wskazowek do czego dazyc. Np zapoznalem sie z treningiem i tetnem pana X. I mnie to nic nie mowi-a maja to byc wskazowki rowniez dla poczatkujacych, no po prostu co ja mam zrobic z ta informacja? etc.
Pozdr. Artur