Kraków też biega #2

Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aaa, chodzi o spotkanie z Atrium. Zakumałem. (rerekumkum, rerekumkum)
1. strona CM - powiedziałem to, co ustaliliśmy między sobą mailami, parę osób dodało swoje uwagi. Zresztą jesteście na bieżąco, komunikacja chodzi w mailach.
2. CM2004: trasa zostaje bez zmian, był już atest, ale za to BĘDZIE TEŻ PÓŁMARATON!
3. organizujemy sie formalnie w klub. Na spotkanie 6 stycznia przynieść dowody!
4. luźny pomysł na krótszy bieg jesienią...
to chyba tyle spraw istotnych...

(Edited by krzycho at 12:04 pm on Dec. 8, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
New Balance but biegowy
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czesc! Oczywiscie ze tetno mierzone pulsomierzem-mowilwm,mam go 5 lat i jest sprawny. Z racji swej pracy u lekarzy jestem czesto, oraz z tej racji ze lubie chodzic i sie badac. Robilem tez badania wysilkowe na AWF /oczywiscie platnie-prywatnie/. Niedawno ogolne badanie + wlasnie EKG. Jesli Cie to interesuje robilem tez EKG wysilkowe, echo serca, Holtera, przeswietlenie serca,kontroluje tez pluca ,oskrzela /spirometria, przeplyw-objetosc/PSA,urolog, TSH, EEG,FT3, reumatolog, akupunktura, magnetoterapia, praktolog i chyba dam spokoj bo Was zamecze. aoczywiscie obowiazkowo szczegolowe badania krwi i moczu + waga z pomiarem tkanki tluszczowej. Tak ze jak widzisz SMS-o mam co robic. Dobrze ze mam czas na bieganie. Te i inne badania powtarzam cyklicznie. Dzieki Bogu i Partii /jak to sie dawniej mowilo/ wyniki badan sa dobre. Oczywiscie masz racje przy spadku do 39,38 ja juz to odczuwam wiec biore pulsomert i mierze dla potwierdzenia swoich odczuc. No ale to dlugie/choc ciekawe tematy/ wiec nie bede Was zanudzal. Ale dlaczego Wasze wypowiedzi nie sa na forum widoczne tylko w opcji "cytuj", a strona nr 6 ma tylko jedna/ta nieszczesna/ wypowiedz. Sprawdzalem na innych stronach po dodaniu wiadomosci ukazuje sie ona natychmiast na widoku. A u nas jest ukryta w Cytuj i pokazuje sie tez nie od razu tylko wiele godzin pozniej. Pozdrawiam wszystkich Artur
Pozdr. Artur
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arturo, wina przeglądarki... jakiej używasz?
Jeżeli InternetExplorer, to można:
1. odświeżyć na sztywno (shift F5)
2. wejśc w narzędzia -> opcje internetowe -> ustawienia i ustaw sprawdzanie nowych wersji stron na "automatycznie" albo "przy każdej wizycie".
k
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardzo dziekuje/publicznie na forum/ Krzychowi za bardzo kolezenska i sportowa postawe, ze wyslal do mnie indywidualnego maila po tym jak zorientowal sie ze mam problemy z udzialem na forum/nie wszystkie informacje do mnie docieraly etc. Oczywiscie miales racje Krzychu mialem zle ustawione ustawienia. Teraz jest jak nalezy, wiecie jako poczatkujacy biegacz-internauta mam jeszcze spore trudnosci z tym wszystkim. Pozdrawiam Artur
Pozdr. Artur
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czesc Biegacze! "13-go nawet w grudniu jest wiosna" Pamietacie ta piosenke Katarzyny Sobczyk? A moze ktos pamieta ktory to byl rok? 1969, 1972? Dzis tez 13-ty grudnia i ja za oknem mialem na termometrze 14 C/oczywiscie w sloncu/. Zeby tak jutro bylo, to przypuszczam ze frekwencja bylaby spora. Jesli masz juz to urzadzenie to je przynies-prosba do SMS-a. Wysokiej formy! Czesc Artur
Pozdr. Artur
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przypominam o zmianie godziny  niedzielnych spotkan
-------------------9.30-------------------
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arturo, jutro niestety nie moge  i cogorsza, trudno byc moze w przyszla niedziele tez. Forerunner jeszcze nie przyszedl. Jankescy biegacze rzucili sie na niego jak szzczerbaty na suchary i sklepy nie wyrabiaja, a Europejczykom to wogole zrobili basta :-(. W kazdym razie zamowiony jest i pewnie bede go mial najwczesniej w polowie stycznia.
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzieki SMS za odpowiedz, musi to byc dobra rzecz, tylko szkoda ze nie mierzy pulsu-dla nas to podstawa/o ile dobrze zrozumialem/. Dzisiejsze bieganie kojarzylo mi sie z kara za grzechy, pokuta, golgota itp. a wszystko przez to ze zachcialo mi sie zostac na bieganie "petli" z 4-ma atenczykami /od Ateny 2004/. Skracajac oczywiscie ta petle widzialem ich oddalajace sie sylwetki przez 2 petle,a zaraz potem wszyscy atenczycy znikli mi z pola widzenia wiec trasa biegu niepodleglosci pobieglem do bazy. Odnioslem wrazenie ze atenczycy scigali sie jeszcze miedzy soba. Naprawde mozna im pogratulowac formy. Pozdrawiam!
Pozdr. Artur
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a niech sie scigają, ja niewyrywny chłopak jestem i se poczekam do zawodów;)
k
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wczoraj (podobnie jak tydzień i dwa tygodnie temu) nie mogłem dołączyć do żadnej grupy ale tak zaplanowałem trasę, żeby przynajmniej pod koniec spotkać się z grupą z Parku Jordana. Udało się - spotkałem ich w okolicach Kopca Kościuszki, przodem biegł Byku (potem zamierzał dołączyć do drugiej grupy) a niedaleko za nim troje weteranów.

S.
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a krzycho był?
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no nie wytrzymam...
permamentna inwigilacja...
k
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from stachnie on 11:55 am on Dec. 22, 2003
Wczoraj (podobnie jak tydzień i dwa tygodnie temu) nie mogłem dołączyć do żadnej grupy ale tak zaplanowałem trasę, żeby przynajmniej pod koniec spotkać się z grupą z Parku Jordana. Udało się - spotkałem ich w okolicach Kopca Kościuszki, przodem biegł Byku (potem zamierzał dołączyć do drugiej grupy) a niedaleko za nim troje weteranów.

S.
Ja natomiast drugi tydzien biegam w dwoch grupach.
Tydzien temu w grupie z Parku Jordana biegalo cztery osoby ( po drodze minelismy grupe Zwierzyniecka-6 osob).O godz.9.30 w grupie sympatykow CM bylo 11 osob.
Wczoraj o 8.00 w Parku Jordana zjawilo sie nas 5 osob .
W drodze na Sikornik, minelismy sie ze Stachnie,dolaczyly dwie osoby.
Spotkalismy rowniez liczna grupe Zwierzyniecka (9 osob),oraz biegaczy indywidualnych m.in. Gienadija.
Wczoraj stacje gimnastyki robilismy bardzo solidnie (co bardzo sobie cenie),i ledwo zdarzylem na spotkanie sympatykow CM.
W grupie 11 osob bieglismy tempem nadawanym przez Agnieszke,nikt nie wyrywal do przodu .
Gdy po 95 minutach dobieglismy do Blon,spotkalismy Roberta Korzeniowskiego wykonujacego swoj 2.5 godzinny trening.Zdazylismy wymienic swiateczne pozdrowienia,i nim zdecydowalismy zrobic 1 okrazenie z Robertem ,to On byl 300 metrow dalej (nie gonilismy Go)
Kazig odnosnie Krzycha to nie pamietam ;)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...a w niedziele po Świetach jakby się ktoś pytał, to pCM spotykają sie o 9:30. Przynajmniej Ci, którzy chca spalić trochę światecznych przysmaków. Ciekawe jakie będzie tempo, bo z pewnością "kalorie" mogą trochę ciążyć :-)
Mysle, ze warto - po raz kolejny - rozwiac strachy innych osób przed bieganiem z grupa o 9:30. Czytajac nasz watek niektórzy mogą dojść do wniosku, że nie dadza rady. Nic bardziej mylnego! Jak tylko chlopaki nie sciagaja sie na poczatku - a tak bylo jak ostatnio prowadzila Agnieszka, to pozniej spokojnie da sie przebiec. Ok, górki sa moze troche nieprzyjemne, ale ja pocieszam się, że to co wypoce i naklne się na gorkach zaprocentuje pozniej np. podczas CM'04 :-)
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from byku on 6:21 pm on Dec. 22, 2003
Kazig odnosnie Krzycha to nie pamietam ;)
Jakieś ofiary po podsumowaniu sezonu być musiały.
No zaspałem,zwyczajnie...
k
ODPOWIEDZ